امروزه در اغلب مکانها بهخصوص ساختمانهای مسکونی برای گرمایش و تولید آب گرم از دستگاههای “شوفاژ دیواری” استفاده میشود که احتمالاً شما نیز این سیستمهای گرمازا را با نام مستعار “پکیج” میشناسید! دستگاههایی که تولید و عرضه آنها به بازار، انقلابی در دنیای تجهیزات و تاسیسات گرمایشی به پا کرد؛ چراکه با استفاده از پکیج های گرمایشی دیگر نیازی نیست با دستگاههایی همچون بخاری و آب گرمکن و غیره سر و کله بزنید. با این اوصاف طبیعی است که یک چنین سیستمهای کاربردی و پیشرفتهای نازشان زیاد بوده و نیازمند رسیدگی و مراقبتهای دائم باشند. مراقبتهایی که در این مطلب تحت عنوان “نکات مهم در نگهداری پکیج” خدمتتان معرفی خواهیم کرد. پیشنهاد میکنم قبل از مطالعه این مطلب، مقاله پکیج چیست را بخوانید تا انواع پکیج گرمایشی و مزایا و معایب این دستگاه را بشناسید.
قبل شروع ماجرا باید بگوییم اگر برای تعمیر پکیج تهران به دنبال یک مجموعه مطمئن هستید، تهران سرویس یار با تعمیرکاران ماهرش بهترین گزینه است
چرا باید به فکر نگهداری و مراقبت از پکیج های گرمایشی باشیم؟!
ممکن است با دیدن تیتر این مطلب سوالی برایتان مطرح شود مبنی بر اینکه اصلاً چرا باید به فکر نگهداری از پکیج های گرمایشی باشیم؟ مگر نه اینکه این دستگاههای پیشرفته و قدرتمند برای تامین آب گرم مصرفی و گرم کردن محیط طراحی و تولید شدهاند و از پس خودشان بر میآیند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم اگرچه شوفاژهای دیواری دستگاههای قدرتمند و مدرنی هستند اما به همان نسبت هم حساس و پیچیده بوده و به مراقبت و نگهداری صحیح نیاز دارند که باعث افزایش چشمگیر طول عمر دستگاه، بازدهی و راندمان آن میشود.
جالب است بدانید که قیمت خرید پکیج های دیواری و حتی هزینه تعمیر آنها روز به روز در حال بیشتر شدن است؛ بنابراین هرچه در نگهداری از این سیستمهای گرمایشی دقت بیشتری داشته باشید، مخارجی که در آینده باید برای خرید یک دستگاه نو یا تعمیر دستگاه قبلی بپردازید نیز کمتر خواهد شد. این یعنی یکی از اهداف اصلی مراقبت صحیح، کاهش هزینه تعمیرات پکیج است.
۱۰ روش نگهداری پکیج دیواری
اصول و روشهای زیادی برای نگهداری پکیج شوفاژ وجود دارد که همین حالا با یک سرچ کوچک در اینترنت لیست بلند بالایی از آن را مشاهده خواهید کرد؛ منتها آنچه اهمیت دارد این است که کدام یک از این روشها واقعاً موثر بوده و باعث افزایش دوام و کارایی این سیستمهای گرمایشی میشوند؟! طبیعتاً یک فرد معمولی و غیرمتخصص نمیتواند پاسخ قاطع و درستی به این سوال بدهد. به همین دلیل نظر تعمیرکاران و سرویسکاران حرفهای پکیج را جویا شدیم و آن ها بهترین و مطمئنترین روش نگهداری پکیج دیواری را در ۱۰ مورد زیر خلاصه کردند:
- کنترل روزانه و منظم فشار پکیج؛
- از بررسی دودکش پکیج غافل نشوید؛
- به فکر رسوب گیری پکیج باشید؛
- سرویس کردن پکیج به صورت فصلی و منظم؛
- هر از گاهی نگاهی به فیلترهای آب بیندازید؛
- به سلامتی پمپ پکیج توجه کافی داشته باشید؛
- از محافظ برق استاندارد استفاده کنید؛
- استفاده از کاورهای فلزی؛
- اجازه ندهید سیستم گرمایشی دچار یخ زدگی شود؛
- تغییر حالت دستگاه از زمستانه به تابستانه و برعکس؛
موارد نامبرده شده جزو بهترین و موثرترین روشهای نگهداری پکیج محسوب میشوند که امتحان خودشان را به خوبی پس دادهاند؛ به همین دلیل قصد داریم این روشها را به طور مفصلتری خدمتتان معرفی کنیم.
مطالعه بیشتر:
آموزش اصول عیب یابی پکیج دیواری و زمینی بدون نیاز به تعمیرکار
کنترل روزانه و منظم فشار پکیج
یکی از نکات مهم در نگهداری پکیج این است که فشار دستگاه را به صورت روزانه و منظم کنترل کنید. بگذارید این طور بگوییم فشار پکیج های دیواری در حالت استاندارد باید در محدود ۱ الی ۱.۵ Bar باشد؛ بنابراین نوسان دائم مقدار فشار سیستم یعنی این که مدام پایین بیاید یا حتی اگر تا حدود ۳ Bar افزایش پیدا کند، نشانه تنظیم نبودن فشار و درست کار نکردن پکیج گرمایشی خواهد بود.
با این اوصاف در وهله اول باید تشخیص دهید که فشار دستگاه در چه حالتی قرار دارد و سپس آن را تنظیم کنید. به عنوان مثال اگر متوجه افزایش فشار پکیج شدید، به سادگی میتوانید شیر پرکن (Filler Valve) را باز کنید تا فشار دستگاه به حالت طبیعی و نرمال برگردد؛ توجه داشته باشید اگر بعد از مدتی فشار سیستم مجدداً بالا رفت، به احتمال زیاد قسمتی از آن دچار نشتی شده است.
در خصوص حالتهای دیگر تنظیم نبودن فشار پکیج نیز راهکار مشخص و بهخصوصی وجود دارد. به این صورت که در نوسان بودن فشار، خبر از وجود مشکلی در “منبع انبساط پکیج (Expanion Tank) ” میدهد؛ در نتیجه باید از نمایندگیها و مراکز سرویس و تعمیر پکیج دیواری کمک بگیرید تا این قطعه مهم را بررسی و عیب یابی کنند. از طرفی پایین بودن فشار دستگاه نیز غیرعادی بوده و برای برطرف کردن آن باید شیر پرکن (Filler Valve) را باز کنید تا فشار کاری پکیج عادی شود.
مطالعه بیشتر:
با ۷ دلیل رایج افزایش فشار پکیج دیواری آشنا شوید + آموزش حل مشکل
از بررسی دودکش پکیج غافل نشوید
همانطور که میدانید هر وسیلهای به خصوص لوازم حساس و پرکاربردی همچون پکیج ها هرچه بهتر و اصولیتر نگهداری شوند، کارایی و دوام بالاتری نیز خواهند داشت. با این تفاسیر اگر میخواهید نگهداری پکیج را به روشهای صحیح و تضمینی انجام دهید، به هیچوجه از بررسی وضعیت دودکش این دستگاه غافل نشوید. ناگفته نماند این موضوع بیشتر درباره پکیج هایی اهمیت دارد که کلاهک و دودکششان درون فضای بسته نصب شده است؛ یعنی پکیج دیواری بدون فن. در حالی که پکیج های دیواری فن دار نیازی به دودکش ساختمان ندارند.
بنابراین همواره باید گوش به زنگ باشید تا در محل موردنظر مشکلاتی از قبیل کمبود اکسیژن، نامناسب بودن احتراق و غیره پیش نیاید. بگذارید این طور بگوییم اگر دودکش پکیج در وضعیت سالم و درستی قرار داشته باشد، نه تنها طول عمر این دستگاهها بیشتر میشود؛ بلکه از بابت مسائل ایمنی نیز هیچ دغدغه ای نخواهید داشت. به اضافه این که بهتر است در محل دودکش از کلاهکهای ایمنی و استاندارد استفاده کنید تا از تجمع مواد آلاینده و سمی در فضا جلوگیری شود.
بد نیست همین جا داخل پرانتز موضوعی را درباره کلاهکهای تعدیل خدمتتان عرض کنیم: این کلاهکها که وظیفه هدایت گازهای سمی و بخارهای حاصل از احتراق داخلی را به بیرون بر عهده داشته و حتماً باید توسط تعمیرکاران متخصص و با رعایت اصولی خاص نصب شوند. در غیر این صورت ممکن است گازهای سمی وارد ساختمان شده و خدای ناکرده خطرات جانی به همراه داشته باشد. در قدم بعدی باید مطمئن شوید که مسیر دودکش باز بوده و در آن گرفتگی وجود ندارد. با انجام یکچنین کارهای سادهای سلامت و امنیت استفادهکنندگان از این پکیج گرمایشی به خوبی تامین خواهد شد.
مطالعه بیشتر:
روش نصب پکیج دیواری بدون نیاز به تعمیرکار را بیاموزید!!
به فکر رسوب گیری پکیج باشید
اگر یک بار پای صحبت بهترین متخصصین تعمیر پکیج بنشینید، به خوبی متوجه میشوید که رسوب گیری این دستگاهها تا چه حد در مراقبت و نگهداری از آنها اهمیت دارد. به این علت که نفوذ رسوب در ساختار و اجزای پکیج دلیل اصلی خرابی و بروز مشکل در انواع مختلف این دستگاهها است. به خصوص که با گذر زمان این املاح و رسوبات قطعات مهمی همچون مبدل ((Converter و پمپ پکیج را نیز درگیر میکنند.
به این ترتیب نهتنها عملکرد پکیج مختل میشود؛ بلکه راندمان و بازدهی گرمایشی و همین طور سطح انتقال حرارتی بهینه آن نیز حسابی پایین میآید. با این تفاسیر اگر میخواهید پکیج گرمایشی همچون روزهای اول تازه نفس و قدرتمند کار کند، حتماً به فکر رسوب گیری آن باشید. اگرچه راههای زیادی برای این کار وجود دارد اما یکی از موثرترین آنها نصب یک رسوب گیر در ساختار داخلی دستگاه (قسمتی که آب هنوز به محفظه داخلی وارد نشده) است.
سرویس کردن پکیج به صورت فصلی و منظم؛ تغییر فصل، بهترین زمان برای سرویس کردن پکیج های دیواری
سرویس کردن به موقع و منظم از دیگر نکات نگهداری پکیج است که متاسفانه آن طوری که باید جدی گرفته نمیشود. در حالی که اگر با تغییر فصل و قبل از شروع فصل سرما، پکیج شوفاژ خود را به سرویسکاران معتبر و حرفهای بسپارید، علاوه بر افزایش طول عمر، بهرهوری و کارایی آن نیز بیشتر خواهد شد. به این علت که در ساختار این دستگاههای گرم کننده از قطعات حساس و مهمی همچون پمپ، مبدل و غیره استفاده شده است؛ قطعاتی که به طور مداوم در معرض آب و رطوبت قرار داشته و به این ترتیب همواره احتمال دارد دچار خرابی و نقص فنی شوند.
از طرفی قطعات دیگری در شوفاژهای دیواری وجود دارد که حتماً باید به صورت دائمی بررسی شوند؛ یعنی قطعاتی مانند شیر پرکن، شیر اطمینان پکیج، اتصالات و واشر بندی های داخلی، شیلنگ های زیر پکیج، دودکش، سختی گیر، فیلتر صافی آب و غیره. بنابراین با سرویس دورهای این دستگاههای گرمازا هرگونه ایراد، نشتی آب یا گرفتگی در آنها فوراً شناسایی میشود؛ در نتیجه مشکلاتی مانند کاهش راندمان پکیج، هدر رفت آب و انرژی و مهمتر از همه کاهش عمر مفید دستگاه در نطفه خفه خواهند شد؛ پس اگر میخواهید شوفاژ دیواری زودتر از موعد خراب نشود و خرج روی دستتان نگذارد با تغییر فصل و به صورت دورهای به فکر سرویس کردن آن باشید.
مطالعه بیشتر:
چرا پکیج چکه میکند؟ ۹ دلیل چکه پکیج دیواری
هر از گاهی نگاهی به فیلترهای آب بیندازید
یک روش ساده اما کاربردی برای نگهداری صحیح از دستگاههای گرمکننده و استفاده بهینه از آنها این است که هر از گاهی نگاهی به صافیها و فیلترهای آب بیندازید؛ به این علت که ناخالصیهایی مانند شن و سنگ ریزه در سیستم لوله کشی وجود داشته و این ذرات پشت فیلترها و صافی ها جمع میشوند.
به طور کلی هرچه مقدار تجمع ناخالصیها در محل فیلترهای آب پکیج بیشتر باشد، عملکرد این دستگاه با اختلالات بیشتر و جدیتری مواجه خواهد شد؛ زیرا این فیلترها و همین طور رسوب گیر که کمی قبل با آن آشنا شدید، درون مبدل پکیج قرار گرفته و در صورتی که دچار رسوب گرفتگی شدید شوند، روی کارایی مبدل تاثیرات منفی میگذارند و در نهایت فشار آب گرم دستگاه کم میشود. با این اوصاف بررسی مداوم صافیهای دستگاه مثلاً هر دو یا سه ماه یکبار، راهکاری عالی و موثر برای مطمئن شدن از سلامت و عدم انسداد آنها محسوب میشود.
مطالعه بیشتر:
دلایل سرد و گرم شدن آب پکیج و آموزش حل آن بدون هزینه
به سلامتی پمپ پکیج توجه کافی داشته باشید
گاهی خرابی داخلی، نفوذ رسوب آب، خاموش بودن طولانی مدت دستگاه و غیره باعث ایجاد مشکل در پمپ پکیج میشود؛ مشکلی که اصطلاحاً به آن “گریپاژ کردن” میگویند. در واقع وقتی پمپ این دستگاههای گرم کننده گریپاژ کند، روتور موجود در آن از کار میافتد و اینگونه مشکلات زیادی در قسمتهای مختلف شوفاژ ایجاد خواهد شد. ناگفته نماند پکیج و شوفاژ های گرمایشی تولید شده توسط برندهای معتبر مجهز به سیستم ضد گریپاژ پمپ هستند که کارایی آن به این صورت است که اگر جریان آب در دستگاه گرمازا متوقف شود، دست بکار شده و آب را مجدداً به گردش در میآورد.
به طور کلی گرفتگی و انسداد مدار آب گرمایشی و همین طور نبود آب در این مدار جزو مواردی هستند که سلامتی پمپ پکیج را تهدید میکنند؛ بنابراین حتماً به سالم بودن پمپ و طبیعی بودن عملکرد آن توجه کافی داشته باشید. به خصوص در صورت شنیدن هرگونه صدای غیر عادی پکیج فوراً با مراکز عیب یابی و تعمیر پکیج تماس بگیرید.
مطالعه بیشتر:
نکات مهمی که هنگام تعمیر پکیج و اسپلیت باید به آن توجه کنید
از محافظ برق استاندارد استفاده کنید
به طور کلی استفاده از یک محافظ استاندارد برق جزو روشهای کاربردی برای مراقبت و نگهداری از دستگاههای گرمایشی پکیج محسوب میشود. به این علت که نوسانات الکتریکی ممکن است خرابی و آسیبهای جدی برای سیستم گرمازا به همراه داشته باشند.
از همه اینها گذشته گاهی به دلایلی مانند سفر و غیره احتمال صدمه دیدن پکیج وجود دارد، در چنین شرایطی پیش از رفتن باید جریان شیر اصلی آب سرد را قطع کنید. از طرفی اگر متوجه شدید که رنگ دیوار ( آن قسمت از سقف که نزدیک به پکیج دیواری قرار گرفته) تغییر کرده است، بدانید که احتمال نشتی گازهای ناشی از احتراق مشعل شوفاژ در فضای خانه وجود دارد.
استفاده از کاورهای فلزی
استفاده از کاورهای فلزی (آلومینیومی / آهنی) روی دستگاه گرم کننده یکی از روشها و نکات مهم نگهداری پکیج دیواری است؛ به خصوص که با این روش میتوانید با یک تیر، چند نشان را هدف بگیرید. به این صورت که اولاً از دستگاه در برابر صدمات و آسیبهای فیزیکی محافظت خواهد شد، ثانیاً میزان هدر رفت انرژی گرمایی به طور قابل توجهی کمتر شده و به دنبال آن بازدهی پکیج بیشتر میشود.
اجازه ندهید سیستم گرمایشی دچار یخ زدگی شود
با توجه به این که یخ زدگی آب جزو مواردی است که عملکرد پکیج را مختل میکند، در نتیجه یکی از نکات مهمی که در نگهداری از این دستگاهها باید مدنظرتان قرار دهید، جلوگیری از یخ زدگی سیستم است. ناگفته نماند این مشکل معمولاً در شرایط آب و هوایی بسیار سرد دیده میشود؛ به طوری که آب دچار یخ زدگی شده و عملاً نمیتواند درون لولهها جریان داشته باشد.
جالب است بدانید امروزه بهترین برند های پکیج دیواری، سیستمی به نام “ضد یخ زدگی” را به این دستگاه ها اضافه کردهاند که به طور موثری جلوی یخ زدن آب را میگیرد. به این صورت که اگر دمای آب تا میزان مشخصی (۷ درجه سانتی گراد) پایین بیاید، سیستم یخ زدگی به طور خودکار روشن شده و دمای آب مدار را تا حد استاندارد و مناسبی بالا میبرد. این فرآیند کاملاً اتوماتیک جلوی یخ زدن دستگاه گرم کننده را میگیرد.
اگرچه به پشتوانه این سیستم از پکیج و قطعات آن در برابر یخ زدگی محافظت میشود اما هنوز هم امکان دارد در روزهای شدیداً سرد، آب درون لولهها یخ بزند و اینگونه باعث صدمه به لوله کشیهای پکیج شود. یک چنین مشکلی بیشتر زمانی دیده میشود که افراد به دلایلی همچون مسافرت و غیره به طور مستمر در منزل حضور ندارند.
بنابراین اگر میخواهید پکیج دیواری یخ نزند و هزار و یک مشکل و خرج روی دستتان نگذارد، اولاً در فصول سرد هنگام خروج از منزل، دستگاه گرمازا را خاموش نکنید. در غیر این صورت همواره احتمال یخ زدن لولهها و آب درون آنها و در نهایت ترکیدگی لوله و غیره وجود دارد؛ ثانیاً اگر پکیج شوفاژ در فضای آزاد نصب شده، هنگامی که قرار است برای مدتی طولانی در خانه حضور نداشته باشید، ابتدا آب پکیج را خالی کنید.
مطالعه بیشتر:
بهترین محل در ساختمان را برای نصب پکیج دیواری را بشناسید
تغییر حالت دستگاه از زمستانه به تابستانه و برعکس
برای نگهداری هرچه بهتر از پکیج نه تنها لازم است با تغییر فصل، حالت دستگاه را از زمستانه به تابستانه و برعکس تغییر دهید؛ بلکه باید نحوه نگهداری پکیج در تابستان و زمستان را نیز به خوبی بدانید. به خصوص که روش نگهداری پکیج در تابستان تا حدود زیادی با شیوه نگهداری این دستگاهها در فصول سرد زمستانی متفاوت است؛ بنابراین با داشتن اطلاعات کافی میتوانید طول عمر پکیج را افزایش دهید و این گونه قطعات دستگاه برای مدت بیشتری کار خواهند کرد.
آموزش نگهداری از پکیج برند های مختلف
به طور کلی پکیج های تولید شده توسط هر برند و کارخانهای باید طبق اصول و شرایط خاصی نگهداری شوند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم ادامه این مطلب را به معرفی شرایط و نکات مهم نگهداری پکیج های ساخته شده توسط دو برند معروف “بوتان” و “ایران رادیاتور” اختصاص دهیم.
نکات مهم در نگهداری پکیج بوتان
پکیج شوفاژ دیواری برند بوتان به عنوان یک سیستم گرمایشی قدرتمند و کارآمد، در میان خانوادههای ایرانی محبوبیت فراوانی دارد. این دستگاه گرمازا از زمان راهاندازی خط تولید آن تا به امروز عملکرد بسیار درخشانی در زمینه تامین آب گرم بهداشتی و گرمایش داشته است. به همین دلیل توجه به سلامتی و افزایش طول عمر آن جزو واجبات به حساب میآید. با این تفاسیر اکیداً توصیه میکنیم در نحوه نگهداری پکیج بوتان تجدیدنظر کرده و حتماً موارد زیر را مدنظر قرار دهید:
- مراجعه به سرویسکاران مجاز پکیج بوتان: پیشتر درباره اهمیت سرویس کردن دورهای و به موقع پکیج ها به طور مفصل صحبت کردیم؛ طبیعتاً پکیج های دیواری مارک بوتان نیز همچون سایر دستگاههای گرمازا به سرویس منظم نیاز دارند. منتها برای این کار حتماً باید از سرویسکاران مجاز و متخصص کمک بگیرید؛ در غیر این صورت ممکن است خطاهایی مانند استفاده از ابزارآلات نامناسب، تشخیص غلط عیب دستگاه و غیره رخ دهد. هر یک از این اشتباهات به خودی خود باعث کمتر شدن طول عمر پکیج و آسیب دیدن قطعات مهم و اصلی آن میشوند.
- استفاده از پکیج به تناسب ظرفیت آن: چنانچه دستگاه گرمایشی ظرفیت مناسبی داشته باشد نه تنها کارایی و دوام آن بیشتر میشود؛ بلکه در مصرف برق و گاز نیز صرفهجویی خواهد شد. با این تفاسیر همواره باید به اندازه ظرفیت دستگاه از آن کار بکشید. به عنوان مثال اگر پکیج بوتان را با ظرفیت نسبتاً پایینی خریدهاید و سپس آن را به صورت مداوم روشن نگهدارید دستگاه اصطلاحاً دچار “پیری زودرس” شده و سریعتر از موعد معمول مستهلک و از کار افتاده میشود.
البته در نگهداری پکیج بوتان نکات مهم دیگری نیز وجود دارد که برای آگاهی از آنها پیشنهاد میکنیم دیگر مقالات تهران سرویس یار را مطالعه کنید. همچنین برای تعمیر پکیج بوتان در تهران هم میتوانید با ما تماس بگیرید.
راهنمای نگهداری پکیج ایران رادیاتور
اگرچه در ادامه برخی نکات مهم در نگهداری شوفاژهای دیواری ایران رادیاتور را خدمتتان عرض خواهیم کرد، اما آنچه باید در نگهداری پکیج ایران رادیاتور مورد توجه قرار دهید بسیار مفصلتر از این حرفها است؛ البته که هر زمان مایل باشید میتوانید مقالات تکمیلی درباره نحوه نگهداری صحیح از این دستگاههای گرمایشی را در سایت ما مشاهده و مطالعه کنید. رویهمرفته این نکات مهم شامل موارد زیر است:
- شیر آبگرم را تنها در صورت نیاز باز و بسته کنید: با توجه به این که باز و بسته کردن شیر آب گرم حتی برای کسری از ثانیه باعث روشن شدن پکیج و بهکار افتادن بیشتر از نصف قطعات داخلی آن میشود، در نتیجه برای جلوگیری از استهلاک بیخودی این دستگاههای مهم و افزایش عمر مفید آنها در صورت استفاده از آب سرد فقط اهرم شیر آب سرد را باز کنید. اینگونه دستگاه گرمایشی بیخود و بیجهت روشن نمیشود.
- شیرهای رفت و برگشت شوفاژ را در فصل تابستان ببندید: اگر خاطرتان باشد در همین مطلب به اهمیت نگهداری پکیج در تابستان اشاره کردیم. بگذارید این طور بگوییم یکی از کارهایی که در این فصل باید انجام شود، بستن شیرهای رفت و برگشت شوفاژ دیواری است؛ زیرا اینگونه جلوی گردش آب در سیستم رادیاتورها گرفته میشود و به دنبال آن پمپ و سایر قطعات اصلی پکیج انرژی و تمرکز خود را روی تولید آب گرم مصرفی میگذارند.
لازم است به ذکر است مجموعه تهران سرویس یار، بهترین تیم تعمیر پکیج ایران رادیاتور در تهران است، پس اگر کار تعمیرات را به ما بسپارید خیالتان راحت خواهد بود.
مطالعه بیشتر:
آموزش رفع سر و صدای پکیج ایران رادیاتور به صورت رایگان
جمع بندی
نگهداری پکیج به معنای مراقبت صحیح از این سیستمهای گرمایشی فوقالعاده کاربردی است. با توجه به قیمت نسبتاً بالای خرید و تعمیر پکیج ها، هرچه امروز دقت بیشتری در نگهداری از آنها به خرج دهید، هزینههایی که فردا قرار است روی دستتان بماند، کمتر خواهد شد؛ بنابراین اگر میخواهید شوفاژ دیواری برای مدتی طولانی بدون هیچ عیب و ایرادی برایتان کار کند و حتی یک آخ هم نگوید؛ پییشنهاد میکنیم نکات مهم در نگهداری این دستگاهها را حتماً اجرایی کنید؛ یعنی مواردی مانند استفاده از محافظ برق، کاور فلزی، سرویس کردن به موقع، رسوب گیری و غیره. در نهایت هم یاد آور میشویم که اگر اسپیلت یا پکیج شما خراب است، بهترین مرکزی که میتوانید برای تعمیر اسپیلت و پکیج به آن اعتماد کنید، تهران سرویس یار است.
تاریخ انتشار۱۲/۰۱/۱۴۰۲ @ ۰۳:۳۴
این مقاله واقعا عالیه انقد نکات خوبی برای نگهداری پکیج داشت که همشو خوندم
همین که فهمیدیم مقاله ما برای شما مفید بوده خستگی از بدنمون در رفت
بعد از مدت ها از خوندن یک مطلب اینترنتی لذت بردم
این دیدگاه شما پله ای برای پیشرفت بهتر ما فراهم میکنه
سلام رعایت این نکات چقد تاثیر داره؟
سلام
به صورت کلی نباید انتظاذر معجزه داشت اما رعایتشون خالی از لطف نیست
نگهداری پکیج واقعا لازمه
من این نکات رو اجرا کردم واقعا مفید بود
مقاله جذابی برای آموزش نگهداری از پکیج بود واقعا کیف کردم
به نظر من این نکات هیچ تاثیری نداره
نگهداری پکیج واقع از خراب شدن دستگاه جلوگیری می کنه
به نکات خوبی اشاره کردین به عنوان یه تعمیرکار میگم
اما نباید انتظار معجزه داشت
به نظر من این نکات همش چرته باید جنس خوب بخری و به صورت منظم سرویس پکیج رو انجام بدی تا خراب نشه
این نکات رو اجرا کردم پکیجم تمیز شد
هر کسی که پکیج داره باید این نکات رو رعایت کنه نه بخاطر اینکه از خرابی جلوگیری میکنه بلکه بخاطر اینکه باعث تمیزی دستگاه میشه
لفطا وقتتونو تلف نکنید این چیزا تاثیری نداره
سلام و وقت بخیر، با توجه به اینکه در اواسط پاییز هوار کمی سرد میشه و شبها نیاز میشه پکیج با حداقل دما روشن بشه و روزها به دلیل گرم بودن هوا نیازی به روشن بودن پکیج نیست سوالم اینه که آیا پکیج را شبها در حالت زمستانه قرار بدهیم و روزها به حالت تابستانه تغییر بدیم یا راه دیگری هم هست.
تشکر و سپاس فراوان
سلام بهترین روش همینی هست که خودتون بهش اشاره کردین