مشکل صدای زیاد اسپلیت و کولر گازی را بدون نیاز به تعمیرکار برطرف کنید

صدای کولر گازی یک مشکل شایع است که به پست تعمیرکاران میخورد

در گذشته کولرها از نوع آبی بودند و در هنگام کار سر و صدای زیادی تولید می کردند اما امروزه در ساخت کولر گازی از فناوری های نوین و قطعات بسیار پیشرفته استفاده می شود، به طوری که این دستگاه با کم ترین صدای ممکن کار می کند؛ بنابراین اگر اسپیلت یا کولر گازی در حین کار صداهای غیرعادی تولید کند، نشانه وجود عیب و ایرادی در این دستگاه ها است.

البته این مشکل معمولاً به خاطر سرویس نشدن به موقع و منظم سیستم های خنک کننده ایجاد می شود؛ در نتیجه با سرویس کردن آن ها دیگر خبری از سر و صدا نیز نخواهد بود. با این حال گاهی مشکل دستگاه جدی تر از این حرف ها بوده و حتماً باید برای تعمیر و تعویض قطعات داخلی آن اقدام شود. از همین رو این مطلب را به بررسی ” صدای اسپلیت” و “علت زیاد شدن صدای کولر گازی” اختصاص داده ایم تا در صورت مواجه شدن با چنین مشکلی سریعاً بتوانید برای سرویس، عیب یابی، تعمیر یا تعویض قطعات اسپلیت اقدام کنید. توجه کنید برای تعمیر این دستگاه ها باید به سراغ تعمیرگاه های معتبر بروید. به عنوان مثال تهران سرویس یار یک مجموعه متخصص تعمیر اسپلیت در تهران است که بیش از ۲۰ سال سابقه دارد.

محتوا پنهان

انواع صدای کولر گازی اسپیلت و علل آن ها

انواع صداهای غیر عادی و ناخوشایند که ممکن است به دلایل مختلف از اسپیلت ها شنیده شود شامل موارد زیر است:

  • صدای سوت اسپلیت؛
  • صدای جیر جیر کردن اسپیلت؛
  • صدای وز وز کولر گازی؛
  • صدای چکه آب اسپیلیت؛
  • صدای تق تق اسپلیت؛
  • صدای زوزه کولر گازی؛
  • صدای موتور کولر گازی؛
  • صدای هیس هیس
  • صدای قل قل کردن اسپیلت؛
  • صدای کولر گازی بعد از خاموش شدن؛
  • صدای پنل داخلی اسپلیت؛
  • صدای پنل خارجی اسپلیت؛
  • صدای کلیک کردن کولرگازی؛

در ادامه علت انواع سر و صدای اسپلیت را بررسی کرده و روش های رفع هر کدام را آموزش خواهیم داد. اما اگر قبل از آن با طرز کار کولر گازی آشنا شوید، بهتر این مطلب را درک می کنید.

مطالعه بیشتر:

با مزایا و معایب اسپلیت آشنا شوید و انواع کولر گازی را بشناسید

صدای سوت اسپلیت؛ گوشخراش اما آگاهی بخش

اگر در هنگام روشن کردن صدا ی سوت کشیدن اسپلیت شنیده شود، دلیل آن می تواند یکی از موارد زیر باشد:

  1. نشتی گاز مبرد: در چنین شرایطی معمولاً حسگر دستگاه وارد عمل شده و به صورت اتوماتیک اسپلیت را خاموش می کنند؛
  2. شکستگی پره ها یا لق شدن پروانه فن فیلتر هوا؛
  3. خراب شدن ترموستات کولر گازی: این قطعه جزو لوازم مصرفی سیستم های خنک کننده بوده و اگر برای طولانی مدت و به صورت مداوم استفاده شود، خراب شده و باید تعویض شود؛ در غیر این صورت یکی پیامد های آن شنیدن صدای سوت اسپلیت است؛
  4. وجود نشتی در داکت اسپیلت: در این شرایط باید کانال را به طور صحیح و استاندارد آب بندی نمایید؛ در غیر این صورت نه تنها باید این سر و صدای سوت کولر گازی را تحمل کنید، بلکه نشتی داکت باعث به هدر رفتن انرژی و افزایش مصرف برق می شود؛
  5. مسدود بودن جریان هوای کولر گازی : اگر جریان هوا در کولر به خاطر کثیفی فیلترهای هوا مسدود و بسته شود، هوا نمی تواند از داخل این فیلترها عبور کند؛ از آن سو به دلیل کمبود هوا، فشار زیادی به موتور دمنده وارد می شود زیرا باید هوا را با شدت بیشتری به داخل دستگاه بکشد. در نهایت عبور هوا از شکاف ها باعث می شود که صدای سوت کشیدن کولر را بشنوید. با این تفاسیر تمیز کردن به موقع و منظم فیلترهای هوا یک راهکار ساده برای جلوگیری از ایجاد چنین مشکلاتی است؛
  6. خرابی بلبرینگ موتور فن: چنانچه بعد از روشن کردن اسپیلت صدای خراشیدن فلز روی فلز به گوشتان برسد، یعنی یاتاقان ها یا بلبرینگ های موتور فن خراب شده اند.

صدای جیر جیر کردن اسپیلت؛ یکی از رایج ترین صدا های این سیستم تهویه مطبوع

به طور کلی جیر جیر کردن اسپیلت یا شنیدن صدای جیغ مانند از آن که به خاطر ساییده شدن دو تکه فلز درون دستگاه ایجاد می شود، می تواند به دلیل خرابی قسمت های زیر باشد:

  1. خرابی موتور بلوور (blower) یا وجود ایراد در بوش سر بلوور فن: یک چنین ایرادهایی بیشتر به دلیل تراز نبودن پنل داخلی، خشک کار کردن بیرینگ بوش و غیره رخ می دهد. در نهایت اگر بوس سر بلوور فن در اسپلیت ها معیوب و خراب شود، حتماً باید این قطعه را عوض کنید. ناگفته نماند آسیب دیدگی یا درست روغن کاری نشدن بلبرینگ باعث لغزش تسمه های بلوور از محل قرار گیری شان شده و همین لغزش نیز صدای جیر جیر را در دستگاه خنک کننده ایجاد می کند؛
  2. خراب شدن موتور فن بیرونی؛
  3. وجود ایراد در دهنه کولرگازی؛
  4. معیوب بودن کمپرسور لسپلیت: به طور کلی فشار بالا در کمپرسور می تواند جزو دلایل ایجاد صدای زیاد کولر گازی باشد. توجه داشته باشید اگر جیر جیر کردن یا به طور کلی صدای غیر طبیعی دستگاه خنک کننده به فشار بالای کمپرسور مربوط شود؛ سریعاً باید دستگاه را خاموش کنید در غیر این صورت افزایش فشار ممکن است باعث منفجر شدن کولر شود؛
  5. فرسودگی یا خرابی تسمه کولر: اگرچه خراب یا فرسوده شدن تسمه ها یکی از دلایل صدا دادن کولر گازی است اما بد نیست بدانید یک چنین ایرادی بیشتر در اسپیلت های کانالی یا مرکزی دیده می شود. به این صورت که با گذر زمان عواملی مانندرطوبت زیاد، فرسودگی، انقباض و انبساط در تابستان و غیره تسمه ها را خراب کرده و صداهای آزار دهنده ایجاد می کنند؛ البته با عوض کردن تسمه کولر از شر این مشکل راحت خواهید شد.

صدای وز وز کولر گازی؛ نشانه خرابی شدید اسپلیت

رایج ترین صدای غیر طبیعی کولر گازی؛ صدای وز وز است
طبق تجربه تعمیرکاران تهران سرویس یار خراب شدن خازن اصلی ترین علت صدای وز وز کولر گازی است

وز وز کردن یکی از صداهای ناخوشایندی است که امکان دارد از سیستم های سرمایشی و خنک کننده بشنوید. شنیدن این صدا از کولرهای گازی یعنی یک جای کار حسابی می لنگد و باید خودتان را برای یکی از ایرادات زیر آماده کنید:

  1. خرابی خازن: اگر خازن اسپلیت خراب باشد، مانع روشن شدن فن شده و به این ترتیب در اثر اصطکاک صدای وز وز کولر گازی را خواهید شنید.
  2. شل شدن قطعات: اگر قطعات کولر گازی به حد کافی سفت و محکم نباشند، کولر در حین کار دچار لرزش شده و صدای وز وز کردن از آن شنیده می شود؛
  3. ایراد در کمپرسور: چنانچه بعد از خاموش کردن کولر و از کار افتادن آن همچنان دستگاه برق بگیرد، صدای وز وز مانندی را خواهید شنید که به معنای خراب بودن کمپرسور است. در این صورت چاره ای جز تعویض کمپرسور نخواهید داشت که البته این کار معمولاً هزینه زیادی دارد.
  4. خرابی موتور: خراب بودن موتور کولر گازی می تواند باعث شنیدن صدای وز وز اسپلیت شود؛
  5. خرابی کنتاکتور: کنتاکتور قطعه مهمی است که خرابی آن در وهله اول با صدای زمزمه مانندی شروع می شود. رفته رفته در صورت عدم رسیدگی، این قطعه به طور کامل خراب شده و باعث وز وز کردن کولر گازی خواهد شد. ناگفته نماند فرسودگی کنتاکتور نیز جزو دلایل ایجاد صداهای غیر عادی در سیستم های خنک کننده محسوب می شود؛
  6. شل بودن سیم ها و مشکلات برقی: اگر سیم ها شل باشند یا به طور کلی مشکلات برقی در کولر وجود داشته باشد، این موضوع می تواند به جرقه زدن و تولید صدای وز وز منجر شود. در این صورت سریعاً دستگاه را خاموش کرده و سیم کشی را تعمیر کنید زیرا به احتمال زیاد جرقه برق رخ می دهد؛
  7. یخ زدن واحد داخلی به دلیل تنظیم بیش از حد ترموستات، کم بودن مبرد و غیره؛
  8. انسداد نزدیک به خطوط مسی متصل به کولر یا ساییده شدن این خطوط به یکدیگر: در چنین شرایطی پیشنهاد می شود خطوط مسی را به خوبی عایق بندی کنید تا میزان تماس فلز با فلز به کمترین حد ممکن برسد.

مطالعه بیشتر:

عیب یابی اسپیلت خودتان به صورت رایگان در خانه انجام دهید

صدای چکه آب اسپیلیت؛ نشانه کم بودن گاز سیستم سرمایشی

اگر در هنگام کار کردن دستگاه صدای شر شر یا چکه کردن آب کولر گازی به گوشتان برسد، به احتمال زیاد دستگاه دچار کمبود گاز شده یا اینکه ناودانی کثیف است. در حالت اول باید به نمایندگی ها و مراکز معتبر مراجعه کرده تا اقدامات لازم برای شارژ گاز کولر گازی را انجام دهند. در حالت دوم نیز باید برای تمیز کردن ناودانی اقدام شود.

مطالعه بیشتر:

نکات مهمی که هنگام تعمیر پکیج و اسپلیت باید به آن توجه کنید

علت صدای تق تق پنل کولر گازی اسپلیت؛ ناهنجار ترین صدای این سیستم خنک کننده

شنیدن صدای تق تق از اسپلیت به معنی یک اختلال جدی در سیستم است

 

صدای کولر گازی اسپیلت همچنین می تواند به صورت تق تق کردن باشد که به دلایل مختلفی مانند موارد زیر رخ می دهد:

  • سرد و گرم شدن بدن و فوم ها؛
  • شل شدن پیچ ها؛
  • آلودگی یا شل شدن قطعات کندانسور یونیت خارجی؛

علت صدای زوزه کولر گازی

به طور کلی صدای زوزه  کولری گازی جزو صداهای آزار دهنده و غیر طبیعی است که نباید به آن بی توجهی شود؛ زیرا یک دستگاه خنک کننده سالم هیچ گاه چنین صداهایی تولید نمی کند. به طور کلی علت زوزه کشیدن کمپروسور کولر اسپلیت شامل موارد زیر است:

  • نیم سوز شدن کمپرسور: در این صورت توصیه می شود به تعمیرکاران متخصص مراجعه کنید تا بسته به شرایط برای رفع عیب این قطعه عمل کنند؛ البته با توجه به بالا بودن هزینه تعمیر کمپرسور و همچنین مشکل بودن این کار معمولاً این قطعه را تعویض کرده و با یک قطعه نو جایگزین می کنند؛
  • وجود ایراد در بلوور فن: گردش بلوور فن در یونیت اسپیلت شرایط لازم را برای خنک شدن محیط آماده می کند؛ در صورت خرابی و آسیب دیدن این قطعه، صداهای غیرعادی مانند صدای زوزه موتور کولر گازی به گوشتان خواهد رسید.

مطالعه بیشتر:

۱۱ راهکار تجربی کاهش هزینه تعمیر اسپلیت

صدای موتور کولر گازی؛ صدایی که دنباله آن حضور در تعمیرگاه است

موتور کولر گازی در واقع قطعه ای به نام کمپرسور است که خود از قطعات مختلفی تشکیل می شود. وجود خرابی یا آسیب دیدگی در کمپرسور به خودی خود می تواند صداهایی غیر عادی در سیستم خنک کننده ایجاد کند. به طور کلی مهم ترین دلایل صدای موتور کولر گازی شامل موارد زیر است:

  • کثیفی کندانسور: وجود گرد و خاک زیاد در کندانسور کولر گازی، عملکرد موتور را مختل کرده و همین موضوع باعث ایجاد صدا در موتور خواهد شد.
  • داغ شدن کمپرسور: چنانچه کمپرسور برای مدتی طولانی کار کند یا به هر دلیل دیگری بیش از حد داغ شود، در موتور اسپیلت صداهای غیر عادی ایجاد می شود.
  • خرابی یا نامتعادل بودن موتور فن: خراب بودن موتور فن یا عدم تعادل موتور باعث ایجاد ضربه شده و به این ترتیب صداهای بلندی از کولر گازی شنیده می شود.

صدای هیس هیس؛ رو مخ ترین صدای غیر طبیعی اسپلیت

گاهی اوقات وقتی در یک روز گرم و کلافه کننده اسپلت را روشن می کنید تا از هوای مطبوع خانه یا محل کار خود لذت ببرید؛ متوجه می شوید که دستگاه هیس هیس کرده انگار که ماری درون آن است! یک چنین صدایی جزو صداهای آزار دهنده و غیر عادی کولرهای گازی بوده و به دلایل زیر تولید می شود:

  • نشتی گاز مبرد: در اسپلیت ها خطوط مبردی وجود دارد که به مرور زمان و بعد از استفاده مداوم دچار خرابی و نشتی می شوند. به دنبال آن نیز صدای هیس هیس از سیستم خنک کننده شنیده خواهد شد. در چنین شرایطی باید با متخصص و تعمیرکار اسپیلت تماس بگیرید تا برای عیب یابی این دستگاه ها اقدام کند؛
  • خرابی شیر انبساط؛
  • خرابی کمپرسور؛

صدای قل قل کردن اسپیلت

صدای جوشیدن کولر گازی یک صدای شایع و آزار دهنده است

صدای قل قل یا جوشیدن یکی دیگر از صداهای ناهنجاری است که امکان دارد از اسپیلت ها شنیده شود. یک چنین صدایی به دلایل زیر ایجاد می شود:

  • کم شدن گاز دستگاه: در این صورت تعمیرکاران متخصص ابتدا باید مقدار گاز دستگاه را بررسی کرده و اگر لازم باشد خدمات شارژ گاز کولر گازی را انجام دهند.
  • وجود رطوبت اضافی: در واقع سوراخ بودن / شکستگی یا گرفتگی پمپ تخلیه باعث تجمع رطوبت اضافی و به دنبال آن ایجاد صدای قل قل کردن اسپلیت خواهد شد. در صورت بروز چنین مشکلی تعمیرکاران و سرویس کاران متخصص ابتدا کولر گازی را جدا کرده و سپس لوله تخلیه را بررسی می کنند تا ایراد آن را پیدا کنند.

مطالعه بیشتر:

آموزش تعمیر و نگهداری پکیج و اسپلیت با روش های تست شده

علت صدای کولر گازی بعد از خاموش شدن

از دیگر صداهای عجیب و غریب کولرهای گازی صدایی است که بعد از خاموش کردن این دستگاه ها شنیده می شود. آنچه باعث بروز چنین مشکلی خواهد شد مواردی مانند ریزش آب، کثیف شدن ناودانی و غیره است.

صدای پنل داخلی اسپیلت

صدای یونیت داخلی کولر گازی معمولا به فن مربوط میشود

شنیدن صدای پنل داخلی اسپیلت به طور معمول به دلیل خراب شدن بدنه پنل و فن در این دستگاه ها است. به بیان دیگر صدای پنل داخلی سیستم های خنک کننده ممکن است به یکی از دو دلیل زیر باشد:

  • فن بلوور Blower Wheel)) : این فن در حقیقت همان فن پرتاب باد است که جزو اصلی ترین دلایل ایجاد سر و صدا در پنل داخلی کولر گازی محسوب می شود. توجه داشته باشید بلوور فن را در هنگام نصب و در کارخانه به طور کامل بالانس می کنند؛ اما همواره امکان دارد یکی از شیارهای آن دچار ترک خوردگی، شکستگی کلی / جزئی یا حتی کثیفی بیش از حد شده و باعث عدم تعادل این فن و در نهایت ایجاد صداهای ناهنجار در پنل داخلی کولر شود. توجه داشته باشید فن بلوور جزو قطعات بسیار حساس و مهم کولرهای گازی است و در صورت معیوب شدن آن حتماً باید از تعمیرکاران و تکنسین های مجرب و حرفه ای کمک بخواهید.
  • موتور فن بلوور Blower Motor)): فن بلوور مجهز به یک موتور فن بوده و نیروی لازم برای چرخیدن آن از طریق همین موتور تامین می شود. چنانچه موتور فن در قسمت بلبرینگ یا شفت دچار خرابی شود؛ نتیجه آن ایجاد صداهای زیاد در پنل داخلی اسپیلت و کولر گازی خواهد بود. در صورت بروز چنین مشکلی تعمیرکاران و متخصصین این حوزه، موتور بلوور را به دقت بررسی کرده و اگر مشکلی در شفت پیدا کنند، حتماً این قطعه را تعویض می کنند.

صدای پنل خارجی اسپیلت

صدای اسپیلت می تواند از پنل خارجی این دستگاه ها شنیده شود. آن هم به دلایلی مانند خرابی کمپرسور، معیوب شدن فن، کثیفی کندانسور و ورود جسم خارجی. در خصوص مورد آخر باید بگوییم با توجه به این که پنل بیرونی در فضای خارجی قرار گرفته است احتمال ورود جسم خارجی به آن بسیار بالا می رود. همچنین امکان دارد وزش باد باعث انتقال شی خارجی به این پنل شود. روی هم رفته هنگامی که صداهای غیرعادی از پنل خارجی و بیرونی کولر به گوشتان برسد؛ ابتدا باید جریان برق را قطع کرده و سپس از یک چراغ قوه برای بررسی قسمت داخلی این پنل کمک بگیرید و جسم خارجی را بیرون بیاورید.

صدای کلیک کردن کولر گازی

این که در هنگام شروع و پایان سیکل خنک کننده صدای کلیک مانند بشنوید یعنی کولر گازی عملکردی صحیح و عادی دارد؛ منتها اگر این صدای کلیک قطع نشود به معنای وجود مشکلاتی جدی در دستگاه خواهد بود؛ یعنی مشکلاتی مانند موارد زیر:

  • مسدود شدن فن کولر گازی؛
  • خرابی خازن کمپرسور و روشن نشدن این قطعه؛
  • روشن و خاموش شدن پرشر سوئیچ‌ ها به دلیل مشکلات الکتریکی؛
  • شل شدن فن کولر ؛
  • خرابی ترموستات و غیره.

علت صدای زیاد انواع اسپیلت

به طور کلی صدای بلند کولر گازی مشکلی است که امکان دارد در انواع مختلف این دستگاه ها یعنی کولر گازی پنجره ای، کولر گازی پرتابل، اسپیلت دیواری و غیره ایجاد شود. علت صدای زیاد کولر گازی در هر یک از دستگاه های نامبرده شده متفاوت با دیگری است. به همین دلیل در ادامه علت صدای زیاد در انواع اسپیلت ها را بررسی کرده ایم. پیشنهاد مقاله تفاوت کولر گازی و اسپلیت را هم مطالعه کنید.

علت صدای زیاد در کولر گازی پنجره ای

مهم ترین دلایل صدای زیاد کولر گازی پنجره ای شامل موارد زیر است:

  • خرابی موتور فن؛
  • خرابی بلیور فن؛
  • شکستن پروانه فن؛
  • خراب بودن موتور یا کمپرسور کولر پنجره ای؛
  • معیوب بودن موتور دمپر و از بین رفتن چرخ دنده های آن؛
  • وجود عیب و ایراد در رله برد الکترونیکی؛
  • تراز نبودن پایه ساپورت موتور و غیره؛

حدس میزنم مقاله کولر گازی پنجره ای چیست و چگونه کار می کند هم برای شما جذاب باشد.

علت صدای زیاد در کولر گازی پرتابل

این نوع کولرهای گازی به خودی خود جزو دستگاه های پر سر و صدا هستند با این حال مواردی مانند بالا رفتن عمر کمپرسور، خرابی موتور فن، شل شدن پیچ و مهره های کندانسور و غیره می تواند باعث بیشتر و شدید تر شدن این صداها شود. مقاله کولر گازی پرتابل چیست میتواند اطلاعات بیشتر در خصوص این سیستم تهویه مطبوع سیار به شما بدهد.

علت صدای زیاد در اسپیلت دیواری

گاهی اسپیلت های دیواری در هنگام کارکرد صداهای زیاد و غیر طبیعی ایجاد می کنند که این موضوع ممکن است به دلایل زیر باشد:

  • وجود شی / جسم خارجی در کندانسور
  • تراز نبودن دستگاه
  • لق شدن پایه های کندانسور
  • روغن کاری نشدن دستگاه و غیره.

انواع صداها در برندهای مختلف کولر گازی

علت صدای اسپلیت برند های مختلف

با توجه به این که انواع صداهای نامبرده شده در برخی از برندهای کولر گازی بیشتر از سایرین دیده می شود؛ تصمیم گرفتیم صدای کولر گازی را در برندهای مختلف هایسنس، ال جی، سامسونگ، گری و جنرال به طور جداگانه بررسی کنیم.

صدای کولر گازی هایسنس

در سیستم های سرمایشی تولید شده توسط برند هایسنس بیشتر صداهای سوت کشیدن و وز وز کردن شنیده می شود.

صداهای غیرعادی اسپیلت ال جی

از آنجایی اسپیلت های ال جی عملکرد بسیار با کیفیتی دارند، کمتر پیش می آید که سر و صدای غیر عادی از آن ها شنیده شود؛ اما اگر یک زمانی هم این طور شد اغلب با صداهای هیس هیس و تق تق سر و کار خواهید داشت. در این صورت باید فورا برای تعمیر اسپلیت ال جی اقدام کنید؛ زیرا صدای کولر گازی ال جی همیشه دلایل مهمی دارد.

صداهای غیر طبیعی کولر گازی و اسپلیت سامسونگ

سر و صداها غیر طبیعی در کولرهای گازی سامسونگ اغلب به صورت صدای شر شر آب، جیر جیر و غیره شنیده می شود. لازم به ذکر است شما میتوانیدحل مشکل رفع صدا و تعمیر اسپلیت سامسونگ تهران را با خیال راحت به کادر مجرب تهران سرویس یار بسپارید. البته خواندن مقاله آموزش رایگان رفع صدای زیاد اسپلیت سامسونگ در ۱۰ دقیقه هم میتواند کمک خوبی برای شما باشد.

صدای کولر اسپلیت گری

سیستم های سرمایشی تولید شده توسط برند گری نیز جزو دستگاه های بسیار پیشرفته و با کیفیت هستند که به طور نرمال سر و صدای چندانی تولید نمی کنند؛ با این حال اگر این سیستم های خنک کننده دچار عیب و ایرادی شوند صداهای عجیب و زیاد از پنل داخلی و خارجی آن ها به گوش خواهد رسید. برای تعمیر اسپلیت گری در تهران می توانید روی تهران سرویس یار حساب کنید.

صداهای ناهنجار اسپلیت اجنرال

اسپیلت ها و کولرهای گازی جنرال مانند هر دستگاه خنک کننده دیگری ممکن است دچار خرابی شوند و از قضا این خرابی خودش را به صورت سر و صدای ناهنجار نشان دهد. به طور معمول جیر جیر کردن و صدای فن کولر گازی صداهای آزار دهنده ای است که امکان دارد از کولرهای جنرال بشنوید که در چنین شرایطی باید به یک تعمیرکار خبره برای تعمیر اسپلیت اجنرل زنگ بزنید.

نتیجه گیری

سیستم های تهویه مطبوع یا همان سیستم های سرمایش و گرمایش امروزی آن قدری مدرن و پیشرفته هستند که در تولید آن ها از “صدا گیر” یا “دمپ” استفاده می شود؛ به این ترتیب صدای کولر گازی در حد زمزمه یا نهایتاً حرف زدن عادی انسان پایین می آید. با این تفاسیر شنیدن صداهای آزار دهنده و غیر عادی از این دستگاه ها دلیل محکمی برای وجود عیب و ایراد در آن ها است. در واقع از طریق نوع صدا می توان به محل دقیق خرابی و ایراد پی برد. به عنوان مثال سوت کشیدن کولر می تواند نشانه خراب بودن ترموستات آن باشد.

توجه داشته باشید عیب یابی کولر گازی کاری کاملاً تخصصی است و هیچ گاه یک فرد عادی و بی تجربه نمی تواند از طریق صدای زیاد کولر گازی محل دقیق عیب و ایراد آن را شناسایی کند. از این رو اگر از سیستم های سرمایشی خود صداهای عجیبی مانند زوزه کشیدن، وز وز کردن، هیس هیس کردن و غیره شنیدید، بدون از دست دادن زمان حتماً با تعمیرکاران حرفه ای و متخصص این حوزه تماس بگیرید؛ به این ترتیب مانع ورود آسیب های بیشتر به دستگاه شده که نتیجه آن کاهش هزینه تعمیر اسپلیت خواهد بود. در پایان هم به یاد داشته باشید در صورت نیاز به تعمیرات اسپیلت یا تعمیرات پکیج میتوانید از تجربه ۲۰ ساله تهران سرویس یار کمک بگیرید.

تاریخ انتشار۰۴/۰۱/۱۴۰۲ @ ۰۰:۵۷

4 دیدگاه برای “مشکل صدای زیاد اسپلیت و کولر گازی را بدون نیاز به تعمیرکار برطرف کنید

  1. امین گفته:

    سلام…ببخشید اسپیلت ما که ال جی دوازده هزار ساخت تایلند هست با اینکه تازه اونو نصب کردیم ولی دستگاه بیرونی صدای سوت شدیدی میده…این صدا روی دمای پایین مثلا نوزده و هجده بیشتره اما روی دمای بیست و چهار بیست و پنج این صدا کمتر میشه…میشه بدونم دلیلش چی میتونه باشه و آیا امکان درست شدنش هست؟مرسی

    • Sardar Farmanbar گفته:

      سلام و احترام
      به طور کلی دلیل اصلی این مشکل به نصب نادرست کولر گازی برمی‌گردد به احتمال زیاد مکان نصب کولر گازی مناسب نیست یا خود دستگاه تراز نصب نشده است اگر به کمک بیشتری نیاز داشتین از طریق این شماره (۰۲۱۸۸۴۴۰۲۷۱) با کارشناسان ما ارتباط بگیرید.
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره رایگان