عیب یابی اسپیلت خودتان به صورت رایگان در خانه انجام دهید

عیب یابی اسپلیت مهم ترین مرحله در فزایند تعمیر این سیستم تهویه مطبوع است

امزوه اسپلیت دیواری که یکی از انواع کولر گازی است به پر استفاده سیستم سرمایشی در میان مردم تبدیل شده است؛ چون به لطف این دستگاه های مدرن و پیشرفته، فاصله میان یک هوای خنک و دل پذیر یا یک گرمای لذت بخش و مطبوع تنها به اندازه فشردن دکمه ای روی ریموت کنترل است. البته همین دستگاه های فوق العاده کار راه انداز هم به مرور زمان دچار خرابی شده و حتی ممکن است به طور کامل از کار بیفتند.

در چنین شرایطی با توجه به میزان استفاده از این دستگاه ها و کاربردی که در زندگی مدرن امروزی دارند، بدون شک در صورت خرابی فوراً باید به فکر تعمیر آن ها باشید؛ منتها قبل از تعمیر یک مرحله بسیار مهم و اساسی به نام عیب یابی اسپلیت وجود دارد که نیازمند توجه ویژه ای است. باور کنید اهمیت این مرحله به قدری زیاد است که سرنوشت سیستم تهویه مطبوع کاملاً به آن بستگی دارد؛ زیرا فرد تعمیرکار بعد از عملیات عیب یابی، به طور دقیق متوجه می شود که کدام قسمت از اسپلیت نیاز به تعمیر دارد.

مزیت دیگر عیب یابی کولر گازی این است که معلوم می شود سیستم سرمایشی شما به تعمیرات جدی نیاز دارد یا اینکه ایراد پیش آمده با یک سری تعمیرات جزئی برطرف خواهد شد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب رایج ترین اشکالات در کولر های گازی و همین طور روش های عیب یابی سریع این دستگاه ها را بررسی کنیم تا در صورت بروز هر اشکالی در کولر بدانید که چه موقع کار بیخ پیدا کرده و چه موقع با یک ایراد کوچک سر و کار دارید.

اهمیت عیب یابی کولر گازی

همان طور که گفته شد عیب یابی اسپلیت و کولر گازی موضوع مهمی است که نقشی غیرقابل انکار در سرنوشت این دستگاه های خنک کننده دارد. مهم تر از همه این که اگر عیب یابی سیستم سرمایشی به افراد غیر حرفه ای یا حتی سودجو سپرده شود امکان دارد به بهانه تعویض قطعات اسپلیت خرج های سنگینی روی دستتان بگذارند؛ آن هم در حالی که مشکل دستگاه تنها با یک آچارکشی ساده برطرف می شد. از این ها گذشته عیب یابی کولر دوتکه به این دلیل اهمیت دارد که باعث کاهش هزینه تعمیر اسپلیت در آینده می شود.

اهمیت عیب یابی اسپلیت بیشتر از تمام فرایند تعمیرات این دستگاه است

بگذارید این طور بگوییم، اگر در صورت مشاهده یک عیب و ایراد جزئی در دستگاه اسپیلت فوراً با تعمیرکاران این حوزه تماس بگیرید، ایرادات کولر در همان مراحل اولیه به طور کامل برطرف می شود. در حالی اگر بخواهید با یک سیستم سرمایشی / گرمایشی معیوب مدارا کنید عیب و ایرادی که امروز در دستگاه ایجاد شده هرچند کوچک و جزئی، فردا باعث وجود مشکلات بسیار جدی تری خواهد شد؛ به طوری که حتی ممکن است به سایر قطعات نیز آسیب وارد کرده و آن ها را از کار بیندازد. در نهایت کار به جایی می رسد که یا باید مخارج سنگینی را برای تعمیر اسپلیت بپردازید یا اینکه برای خرید یک کولر جدید هزینه کنید.

عیب یابی مشکلات رایج کولر گازی اسپلیت

با توجه به اینکه کولر گازی از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده و دارای قطعات زیادی است، در نتیجه مشکلات متنوعی نیز امکان دارد در آن ایجاد شود. البته برخی از این مشکلات پرتکرارتر بوده و اغلب دارندگان اسپلیت ممکن است با آن روبرو شوند. رایج ترین مشکلات کولر گازی در موارد زیر خلاصه می شود:

  • خنک نکردن کولر؛
  • چکه آب از اسپلیت؛
  • روشن نشدن کولر گازی اسپلیت؛
  • اتومات نکردن دستگاه خنک کننده؛
  • نشتی گاز کولر؛
  • باز نشدن دریچه اسپیلیت؛
  • بسته نشدن دریچه کولر؛
  • پریدن فیوز اسپیلت؛
  • خاموش و روشن شدن کولر دوتیکه؛
  • آتش گرفتن کولرگازی؛
  • سر و صدای زیاد و غیرعادی اسپلیت؛

خنک نکردن کولر گازی و علت آن

خنک نکردن اسپلیت علی رغم روشن بودن دستگاه از شاسع ترین اختلالت این دستگاه است

گاهی علی‌رغم اینکه اسپیلت دیواری در حال کار کردن است، بازدهی خوبی نداشته و نمی تواند محیط را به خوبی خنک کند. این مشکل یکی از رایج‌ترین مشکلاتی است که برای کولرهای گازی پیش می‌آید و دلایل مختلفی نیز دارد از جمله:

  • ظرفیت نامناسب دستگاه: به هنگام خرید دقت داشته باشید که میزان قدرت اسپلیت باید متناسب با متراژ محیط باشد؛ در غیر این صورت نه تنها خروجی مناسبی از دستگاهتان دریافت نخواهید کرد بلکه به خود دستگاه نیز فشار زیادی وارد خواهد شد.
  • کثیف شدن فیلتر اواپراتور: از دیگر علت‌های خنک نکردن اسپلیت، کثیف شدن فیلتر اواپراتور است. گرفتگی این فیلتر مانع عبور هوای خنک شده و نمی‌گذارد که کولر گازی محیط را درست و حسابی خنک کند.
  • گرفتگی کویل‌های کندانسور: کویل‌های کندانسور اسپلیت وظیفه جذب هوای گرم و انتقال آن از محیط داخل به بیرون را بر عهده دارند؛ در نتیجه گاز خنک شده دوباره به چرخه سیستم سرمایشی باز خواهد گشت. با این تفاسیر اگر کویل‌های کندانسور کثیف شده باشند، گرمای جذب شده آن طوری که باید خارج نمی شود؛ در نتیجه محیط هم به طور ایده آل و مناسب خنک نخواهد شد.
  • معیوب بودن خازن: خازن‌های استفاده شده در کولر اسپیلت کاربردهای مهمی دارند که یکی از آن‌ها فرمان دادن به کمپرسور برای روشن شدن است؛ از این‌رو اگر خازن معیوب باشد این وظیفه به خوبی انجام نخواهد شد و باد خنکی دریافت نمی‌کنید.
  • نشتی و کمبود گاز: کمپرسور و گاز مبرد درون آن، وظیفه جذب گرما و خنک کردن محیط را بر عهده دارند؛ از این‌رو اگر گاز اسپلیت کم شده یا نشتی داشته باشد، دستگاه خنک کننده بازدهی مطلوبی نخواهد داشت.
  • جای نامناسب کندانسور: محل قرار گیری کندانسور کولر گازی باید به گونه‌ای باشد که از یک سو جریان کافی هوا به آن برسد و از سوی دیگر گرما به راحتی به محیط بیرون انتقال داده شود؛ در غیر این صورت محیط به طور مناسب خنک نخواهد شد.

علت چکه کردن آب از اسپلیت

از جمله اشکالاتی که امکان دارد برای اسپلیت یا کولر گازی پیش بیاید، نشتی و چکه کردن آب از دستگاه است. علت این مسئله می‌تواند کمبود گاز در کمپرسور، برفک زدن اواپراتور، گرفتگی و سوراخ بودن شلنگ دریم باشد که با عیب یابی اسپلیت به طور دقیق مشخص خواهد شد. دقت داشته باشید در صورت وجود ایرادی در سیستم تهویه مطبوع، عملیات عیب یابی کولر گازی اسپلیت باید هرچه زودتر انجام شود تا آسیبی به دیگر قطعات نرسد؛ در غیر این صورت کل دستگاه در معرض خطر خواهد بود و این امکان وجود دارد که نشتی آب به دیگر قطعات نیز صدمه بزند. برای مثال گاهی پیش آمده که نشتی آب دستگاه، برد اسپلیت را خراب کرده است.

علت روشن نشدن اسپلیت

شاید برای شما هم با این مشکل پیش آمده باشد که دستگاه اسپیلت روشن نشده و نتوانید از آن استفاده کنید. در چنین شرایطی قبل از هر گونه اقدام برای عیب یابی کولرگازی، باید جریان برق ورودی را بررسی کنید زیرا قطع بودن برق ساختمان، خرابی پریز، خرابی دوشاخه و غیره جزو دلایلی هستند که باعث روشن نشدن کولر گازی می شوند. اگر این موارد را بررسی کردید و ایرادی وجود نداشت آنگاه روشن نشدن اسپلیت می‌تواند به دلایل زیر باشد:

  1. خرابی یا سوختگی برد کولر گازی؛
  2. اختلال در کمپرسور اسپلیت؛
  3. سوختن سیم‌پیچ؛

علت اتومات نکردن کولر گازی

اتومات نکردن مشکلجدی است که در اسپیلیت ها به وجود می آید

کولر گازی سنسورهایی دارد که میزان فعالیت دستگاه را کنترل کرده و در صورت نیاز فعالیت کمپرسور را قطع می کنند و آن را روشن نگه می‌دارند. به این حالت که کاملاً خودکار اتفاق می‌افتد اصطلاحاً “اتوماتیک کردن” می‌گویند و در طی آن دستگاه به صورت اتوماتیک روشن و خاموش می‌شود. گاهی ممکن است مشاهده کنید دستگاه خنک کننده همواره روشن است و اتومات نمی‌ کند ؛ یعنی کمپرسور به صورت مداوم در حال کار است. اگرچه دلایل مختلفی باعث می شوند که کولر گازی به این حال و روز بیفتد؛ اما مهم‌ترین آن‌ها شامل خرابی برد اصلی کولر ، خراب شدن ترموستات، کثیفی کویل‌های کندانسور، خراب شدن ترمیستور، اتصال کوتاه ترموستات کنترل دما و غیره است.

عیب یابی نشتی گاز اسپلیت دیواری

نشتی گاز کولر گازی ایرادی است که امکان دارد از دیدتان پنهان بماند و زمانی متوجه شوید که دیگر کار از کار گذشته و سیستم تهویه مطبوع، دیگر آن قدرت خنک‌کنندگی سابق را ندارد. با این حال علائمی وجود دارد که از طریق آن ها می‌توانید به نشتی گاز کولر پی ببرید؛ البته در صورت مشاهده این علائم باید فوراً برای عیب یابی دستگاه و نهایتاً تعمیر یا تعویض قطعات آن به نمایندگی ها و مراکز تعمیر تخصصی تعمیر کولر گازی مراجعه کنید. این علائم و نشانه های مهم شامل موارد زیر هستند:

  • برفک یا یخ زدن لوله‌های اسپلیت؛
  • طولانی‌تر کار کردن دستگاه؛
  • کم شدن قدرت خنک‌کنندگی کولر؛

علت باز نشدن دریچه کولر اسپیلت

از دیگر اختلالات پرتکرار در کولرهای گازی، باز نشدن دریچه‌ آن ها است که اجازه عبور هوا را نمی‌دهد. در صورتی که این اتفاق برای دستگاهتان افتاد علت آن می‌تواند یکی از سه مورد زیر باشد:

  1. بسته بودن دمپر
  2.  انجام عملیات یخ‌زدایی
  3. تنظیم بودن دستگاه روی حالت گرمایش

بنابراین در صورت روبرو شدن با چنین مشکلی بررسی کنید که آیا علت، همین موارد است یا خیر! چنانچه علت باز نشدن دریچه اسپلیت موارد ذکر شده نبود، حتماَ با یک سرویس‌کار ماهر و باتجربه در این زمینه ارتباط برقرار کنید؛ چراکه انجام هرگونه اقدام خودسرانه‌ای می‌تواند به دستگاهتان آسیب بزند.

علت بسته نشدن دریچه کولر اسپیلیت

دلیل اصلی بسته نشدن شیر کولر گازی شکستگی پایه دریچه است

همان طور که باز نشدن دریچه اسپلیت در عملکرد این دستگاه ها مشکل ایجاد می‌کند؛ بسته نشدن آن نیز می تواند نشان دهنده خرابی کولرهای گازی و اسپلیت ها باشد. بگذارید این طور بگوییم در حالت عادی زمانی که کولر گازی را خاموش می‌کنید دریچه‌ها نیز بسته می‌ شوند؛ اما اگر اختلالی در اسپلیت به وجود بیاید ممکن است دریچه‌ها باز بمانند. ناگفته نماند بسته نشدن دریچه‌ها علت ‌های مختلفی دارد که مهم ترین آن ها شامل موارد زیر است:

  • خراب بودن موتور دمپر: برای عیب یابی سریع کولر گازی و پیدا کردن علت بسته نشدن دریچه دستگاه پیشنهاد می کنیم ابتدا به سراغ موتور دمپر بروید؛ چرا که دریچه اسپلیت رابطه مستقیمی با موتور دمپر دارد؛ بنابراین اگر در اتصالات موتور دمپر قطعی وجود داشته باشد، امکان دارد تاثیر آن را روی دریچه‌ها مشاهده کنید.
  • شکستگی پایه دریچه کولر گازی: وجود شکستگی در پایه دریچه، به خودی خود می تواند باعث صدمه زدن به موتور دمپر و در نهایت موجب بسته نشدن دریچه اسپلیت گازی شود. در واقع وقتی پایه‌ها بشکنند تاثیر مستقیمی روی بسته نشدن دریچه ها نداشته و ابتدا موتور دمپر را خراب می‌کنند.
  • خرابی برد: این امکان وجود دارد که علت بسته نشدن دریچه کولر گازی اسپلیت خرابی برد بوده و ربطی به موتور دمپر نداشته باشد. در این حالت حتماً باید از فرد متخصص و ماهر کمک گرفته و نسبت به عیب یابی کولر گازی و رفع اختلال آن اقدام کنید.
  • ایراد ریموت کنترل: گاهی پیش آمده که به علت خرابی و اختلال در ریموت کنترل، دریچه‌های کولر بسته نشده‌اند و این مشکل ارتباطی با خود دستگاه نداشته است. در واقع از آنجایی که دستورات به وسیله ریموت به دستگاه خنک کننده منتقل می‌شوند، طبیعی است که اختلال در آن باعث درست کار نکردن سیستم سرمایشی شود.

علت پریدن فیوز کولر گازی

پریدن فیوز مشکل دیگری است که به دفعات در کولرهای گازی یا اسپلیت ها دیده می شود. در چنین شرایطی برای عیب یابی کولر های گازی ابتدا باید نشانه‌ها و سپس دلایل این اتفاق را یکی یکی بررسی کرده و در آخر برای تعمیر دستگاه اقدام کنید. به طور کلی ۹ دلیل برای پریدن فیوز وجود دارد که شامل موارد زیر است:

  • وجود ایراد در خازن
  • کثیف شدن فیلتر دستگاه
  • خرابی فن
  • کاهش گاز مبرد
  • خراب شدن کمپرسور
  • وجود مشکل در سیم کشی
  • ایراد در جعبه تقسیم
  • خراب بودن برد
  • عدم تناسب فیوز و کولر

در مجموع اگر پس از روشن کردن کولر، دستگاه بلافاصله خاموش شود یا این که اصلاً روشن نشود، ممکن است فیوز آن ایراد داشته باشد. از این‌رو با مشاهده چنین حالتی موارد ۹گانه معرفی شده را مورد بررسی قرار دهید. لازم به ذکر است عیب یابی کولر گازی در این زمینه معمولاً دشوار بوده و برای عیب یابی و تعمیر دستگاه حتماً باید از یک تعمیرکار ماهر و باتجربه کمک بگیرید.

علت خاموش و روشن شدن اسپلیت

دلایل بسیار زیادی برای خاموش روشن شدن اسپلیت وجود دارد

کولرهای گازی دو تیکه گاهی دچار اختلال شده و به صورت مداوم خاموش و روشن می شوند. آنچه باعث ایجاد چنین مشکلی در این دستگاه ها می شود یکی از موارد زیر است:

  • وجود اختلال در برد دستگاه
  • بروز مشکل در سیستم برقی ساختمان
  • خرابی اتصالات داخلی کولر
  • اختلال در کمپرسور
  • خرابی رله استارت
  • اورلود شدن دستگاه
  • خراب شدن ترموستات
  • گرفتگی مسیر جریان گاز
  • خرابی موتور فن

با توجه به این که عیب یابی اسپلیت در این حالت نیازمند بررسی دقیق است؛ در نتیجه توصیه می‌کنیم حتماً از یک تعمیرکار ماهر کمک بگیرید.

علت آتش گرفتن سیستم تهویه مطبوع اسپلیت

آتش گرفتن اسپلیت از جمله اتفاقات خطرناکی است که در صورت نصب غیر اصولی دستگاه، امکان دارد در معرض آن قرار بگیرید. این اتفاق معمولاً به دلیل سیم‌کشی نامناسب رخ می‌دهد و برای جلوگیری از آن لازم است از کابل‌های باکیفیت و مناسب برای دستگاه استفاده کنید؛ بنابراین در در زمان آتش گرفتن دستگاه و برای عیب یابی کولر اسپلیت اولین مسئله بررسی کردن سیم‌ها است. به اضافه این که اکیداً توصیه می‌شود قبل از بروز هرگونه اتفاق ناگوار با نصب مطمئن و رعایت اصول ایمنی از بروز چنین حوادثی جلوگیری کنید.

علت صدا دادن کولر گازی

به هنگام استفاده از کولر گازی ممکن است صداهایی غیرمتعارف و گوش خراش از دستگاه شنیده شود که این موضوع نشان‌دهنده وجود عیب و ایرادی جدی در سیستم سرمایشی است. این صداها به دلایل مختلفی از دستگاه خنک کننده به گوش می رسند که مهم‌ترین آن‌ها خرابی پروانه فن، شل شدن قطعات، خرابی بلبرینگ، کاهش گاز، کثیف شدن فیلترها و اواپراتور، خرابی بلوور و غیره است. با این تفاسیر چنانچه صداهای ناهنجاری از دستگاه خنک کننده شنیدید؛ موارد ذکر شده را بررسی کنید و اگر دانش کافی برای این کار ندارید حتماً عیب یابی کولر گازی را به تعمیرکاران حرفه ای بسپارید.

عیب یابی قطعات کولر گازی اسپبیت

گاهی اوقات ایراد به وجود آمده در دستگاه خنک کننده به قطعه‌ای خاص مربوط بوده و چاره ای جز تعویض یا تعمیر قطعه مورد نظر وجود ندارد؛ منتها ابتدا باید مطمئن شوید دقیقاً کدام یک از قطعات سیستم سرمایشی ایراد دارد. از طرفی عیب یابی قطعات اسپلیت باید توسط افراد متخصص و ماهر انجام شود؛ اما برخی از قطعات اسپلیت بیشتر از سایر قطعات دچار مشکل و خرابی می شوند که اطلاع از آن برایتان خالی از لطف نبوده و در مواردی می توانید خودتان عیب یابی دستگاه را بر عهده بگیرید. این عیب و ایرادها شامل موارد زیر است:

  • آمپر کشیدن کمپرسور کولر
  • خرابی خازن
  • وجود ایراد در ترموستات

دلیل آمپر کشیدن کمپرسور کولر گازی

به دلایل مختلفی امکان دارد که شاهد آمپر کشیدن کمپرسور کولر باشید. کمبود گاز در کمپرسور، خراب شدن سیم‌پیچ، خراب شدن خازن، کثیف شدن کندانسور و خراب شدن شیر برقی مهم‌ترین دلایلی هستند که باعث آمپر کشیدن کمپرسور کولر گازی می‌شوند. در صورت روبرو شدن با چنین مشکلی برای عیب یابی اسپلیت اول به سراغ این موارد ذکر شده بروید. ناگفته نماند کمک گرفتن از فرد باتجربه و ماهر در این زمینه خالی از لطف نخواهد بود.

عیب یابی خازن کولرگازی

در هنگام خرابی اسپلیت دو حالت وجود دارد که به شما اطمینان می‌دهد ایراد از خازن است یا اختلال به وجود آمده مربوط به جای دیگری است. این دو حالت عبارت‌اند از:

  1. روشن نشدن فن با زدن کلید: گاهی پیش می‌آید که شما کلید فن را می‌زنید اما دستگاه کلاً روشن نمی‌شود یا صدای خیلی کمی می‌دهد یعنی با قدرت کم روشن می‌شود. در چنین شرایطی سریعاً دستگاه خنک کننده را خاموش کنید تا صدمه نبیند؛ چرا که این اتفاق نشان‌دهنده خرابی خازن است و اگر دستگاه به سرعت خاموش نشود، ولتاژهای اضافی وارد شده به آن باعث سوختن موتور می شوند.
  2. روشن شدن فن و خاموش ماندن کمپرسور: در صورتی که فن روشن شد اما کمپرسور خاموش ماند؛ نشان می‌دهد که خازن کمپرسور خراب است و باید آن را تعویض کنید. در واقع چنانچه خازن کمپرسور خراب باشد ولتاژ کمی به این قطعه مهم رسیده و روشن نخواهد شد یا اینکه ورود ولتاژهای اضافی باعث اورلود شدن آن می شود. به طور کلی با مشاهده این حالت فوراً باید برای تعویض خازن کمپرسور اقدام کنید.

عیب یابی ترموستات کولر گازی اسپیلت

ترموستات جزو قطعات اصلی کولرهای گازی است که نقش مهمی در تعیین دما دارد. برای عیب یابی کولر گازی در رابطه با ترموستات باید به کار کردن پروانه و موتور دقت کنید. به این صورت که اگر موتور پروانه کار کند اما کمپرسور کار نکرده و سرمای مطلوبی ایجاد نشود، به احتمال خیلی زیاد با خرابی ترموستات سر و کار دارید. این خرابی ممکن است در قسمت های مختلف این قطعه ایجاد شده باشد. به عنوان مثال خرابی سنسور ترموستات مشکلی رایج در کولرهای گازی اسپلیت محسوب می شود.

 در چنین شرایطی علاوه بر بررسی این قطعه باید به سیم‌های رابط آن نیز دقت کنید. کافی است سیم های اهم‌متر را به سیم‌های ترموستات متصل کرده تا مطمئن شوید که ترموستات دچار عیب و ایراد شده است. از خرابی اجزای سازنده ترموستات که بگذریم مواردی همچون نصب و تنظیم غلط، موقعیت نصب و غیره نیز روی عملکرد ترموستات و دریافت دمای مطلوب تاثیر می گذارند.

عیب یابی کولر گازی با کد خطا

نتیجه گیری

عیب یابی کولر گازی و اسپلیت اولین قدمی است که برای تعمیر این دستگاه ها باید برداشته شود. زیرا تا وقتی که ندانید کدام قسمت و قطعه نیاز به تعمیر دارد طبیعتاً نمی توانید اقدامات لازم را برای برطرف کردن ایراد دستگاه انجام دهید. عملیات عیب یابی سیستم های تهویه مطبوع با توجه به ایراداتی مثل چکه کردن، خنک نکردن، روشن نشدن، نشتی گاز یا خرابی قطعاتی همچون خازن، کمپرسور و همچنین بر اساس کدهای خطا قابل انجام است.

 به همین دلیل در این مطلب روش های مختلف عیب یابی کولرهای گازی را خدمتتان معرفی کردیم تا در صورت روبرو شدن با آن ها فرصت کافی برای تماس گرفتن و مراجعه به مراکز تعمیرگاهی را داشته باشید. به طور کلی روش های عیب یابی اسپلیت در انواع این دستگاه ها مشابه با یکدیگر است؛ اما در این میان استفاده از کدهای خطای نمایش داده شده توسط دستگاه جزو بهترین روش های عیب یابی سیستم های سرمایشی / گرمایشی محسوب می شود.

جا دارد روی این موضوع تاکید کنیم که عیب یابی کولر گازی کاری تخصصی بوده و بهتر است به یک فرد ماهر و باتجربه سپرده شود؛ البته در صورتی که ساکن شهر تهران هستید پیشنهاد می‌کنیم از خدمات مجموعه تهران سرویس یار استفاده کنید؛ چرا که این مجموعه با بکار گرفتن بهترین و ماهر ترین تعمیرکاران و همچنین پوشش سراسری کل مناطق تهران و کرج خیال شما را از هر بابتی آسوده می‌کند. چنانچه قبلاً تجربه‌ای در زمینه عیب یابی دستگاه‌های سرمایشی یا تعمیر آن‌ها داشته اید، می توانید تجربه خود را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

تاریخ انتشار۱۹/۱۲/۱۴۰۱ @ ۰۳:۵۳

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره رایگان