با قطعات پکیج دیواری و کاربرد هر کدام آشنا شوید + عکس

معرفی انواع قطعات پکیج گرمایشی

پکیج یک سیستم های گرمایشی مدرن است که در بسیاری از منازل و محیط های اداری، جایگزین موتورخانه و آبگرمکن شده است. تا قبل از ورود پکیج به خانه ها، تولید آب گرم مصرفی برای شوفاژ و سیستم های گرم کننده توسط آب گرم کن ها در موتورخانه صورت می گرفت، اما با نصب این سیستم حرارتی، تغییر شگرفی در هزینه و مصرف انرژی ایجاد شد. طبیعی است که پکیج با چنین کارکرد پیشرفته ای، از قطعات پیچیده ای تشکیل شده باشد برای همین آموزش قطعات پکیج گرمایشی در سرویس و عیب یابی پکیج دیواری کمک بسیاری میکند.

در این مقاله از سایت تهران سرویس یار به قطعه شناسی پکیج، معرفی تمام قطعات پکیج گرمایشی و عکس آنها می پردازیم.

پکیج چیست؟

در مقاله پکیج چیست توضیح دادیم که پکیج های دیواری و زمینی، سیستم های گرمایشی هستند که کار آبگرمکن را انجام میدهند بدون اینکه به یک فضای اختصاصی مانند موتورخانه نیازی داشته باشند. مصرف بهینه برق و انرژی حرارتی، امکان تنظیم دما، افزایش فشار آب و اختصاصی بودن پکیج برای هر واحد، از جمله مزایای این سیستم گرمایشی مدرن است.

شاید تصور کنید که با وجود تعمیرکاران پکیج، چه نیازی به آموزش قطعات پکیج گرمایشی است؟ با اینکه ما توصیه میکنیم تعمیر پکیج را به تکنسین های حرفه ای این کار بسپارید، اما آشنایی با قطعات پکیج و دانستن نقش هر یک از آنها در عملکرد این دستگاه، به شما کمک میکند تا در صورت بروز مشکلات جزئی، خودتان اقدامات مربوط به سرویس و تعمیر اجزای داخلی پکیج را انجام داده تا به کاهش هزینه تعمیر پکیج کمک کنید

انواع قطعات پکیج دیواری

عکس اجزای داخلی و قطعات پکیج

پکیج دیواری رایج ترین نوع این دستگاه حرارتی است که شبیه آبگرمکن دیواری میباشد. اگر به دنبال یک سیستم گرمایشی با حجم کم میگردید، پکیج دیواری بهترین گزینه است زیرا فضای داخل آشپزخانه یا قسمت های دیگر منزل را اشغال نمیکند. پکیج شوفاژ دیواری از اجزای داخلی پیچیده ای تشکیل می شود که آشنایی با آنها خالی از لطف نیست، به همین خاطر به تشریح قطعات پکیج میپردازیم. انواع قطعات پکیج گرمایشی دیواری عبارتند از: 

برد پکیج، مغز سیستم گرمایشی پکیج

برد پکیج هسته اصلی این دستگاه گرمایشی است که داده هایی که از طرف حسگرها و اوپراتور فرستاده میشوند را آنالیز کرده و بر اساس آنها دستورات لازم را به اجزای مجری فرمان که در ادامه توضیح میدهیم، ارائه میکند. اگر بخواهیم وظیفه این قطعه پکیج گرمایشی را به طور ساده بیان کنیم، باید بگوییم که برد وظیفه تجزیه و تحلیل ورودی ها و ارائه خروجی های پکیج را دارد.

تشریح برد پکیج، مغز سیستم حرارتی پکیج

برد الکترونیکی پکیج گرمایشی خود از قطعات جزئی تری مانند رله، ترانس تغذیه، فیوز، آی سی و وریستور تشکیل شده است.که در ادامه به توضیح هر یک میپردازیم:

  • رله: رله یک سوئیچ مکانیکی است که شامل یک مجموعه کنتاکت و بویین میباشد.
  • ترانس تغذیه: ترانس تغذیه یکی از قطعات پکیج است که برای تبدیل ولت استفاده می شود.
  • فیوز: فیوز یک قطعه پکیج گرمایشی است که در مسیر برق این سیستم قرار دارد و اگر اتصال کوتاه یا مشکلی در این بین به وجود آمد، برق ورودی به برد پکیج دیواری را قطع میکند تا از آسیب آن جلوگیری نماید.
  • آی سی (IC): آی سی قطعه ای است که نوسان و حرکات ولتاژ تغذیه و سایر قطعات پکیج گرمایشی را تنظیم میکند، در واقع آی سی از نوسان اجزای داخلی پکیج جلوگیری میکند. 
  • وریستور از جنس نیمه هادی حساس به درجه حرارت است.

این چند قطعه، مهم ترین اجزای برد کنترل و نمایشگر هستند. البته تشریح برد پکیج و وظیفه آن به صورت کامل، در این مقاله ممکن نیست اما به زودی یک مطلب اختصاصی برای معرفی برد پکیج و وظایف آن خواهیم پرداخت.

حسگرهای پکیج دیواری

سنسور های پکیج، حسگر هایی که وضعیت این سیستم را اعلام میکنند

حسگرهای پکیج، وضعیت این سیستم حرارتی را به برد کنترل اعلام میکنند. حسگرهای حرارتی، پرشر سوئیچ هوا و پرشر سوئیچ آب، ترموستات حد، ترموستات دود و ترموستات اتاقی، فلو سوئیچ و فلوگلاتور و فلومتر از مهمترین اجزای داخلی پکیج شوفاژ دیواری هستند. در ادامه آموزش قطعه شناسی پکیج به شرح وظایف این سنسور ها خواهیم پرداخت.

  • حسگرهای حرارتی (NTC)؛
  • ترموستات حد؛
  • ترموستات دود؛
  • ترموستات اتاقی؛
  • حسگر فشار هوا؛
  • سنسور فشار آب؛
  • فلوگاتر؛
  • فلومتر؛
  • فلوسوئیچ؛
  • میله یونیزاسیون؛

عملکرد صحیح پکیج در گرو کارکرد هر یک از اجزای پکیج است؛ یعنی اگر هر یک از قطعات بالا به درستی کار نکند، باید به یک تعمیرکار پکیج زنگ بزنید تا در اسرع وقت مشکل سیستم گرمایشی شما را برطرف کند.

حسگر حرارتی پکیچ

این حسگرها که با نام سنسور دمای پکیج یا سنسور حرارتی NTC نیز شناخته می شوند، وظیفه تشخیص دمای لوله مبدل را بر عهده دارند. به این صورت که اگر دمای لوله مبدل به طور ناگهانی و غیر معمول بالا برود، حسگرهای حرارتی وارد عمل شده و وضعیت دستگاه را به برد کنترل گزارش می دهند؛ پس از آن شعله پکیج گرمایشی به صورت اتوماتیک خاموش می شود.

خرابی NCT پکیج از عوامل مهم سرد شدن آب

بد نیست بدانید سنسور دمای آب پکیج را در مدل های مختلف خاری، کیلیپسی و رزه ای می سازند. در واقع در هر پکیج بسته به نوع طراحی و کارکرد، یکی از انواع سنسورهای نامبرده شده را بکار می برند؛ البته حسگر حرارتی نصب شده در بیشتر پکیج های جدید از نوع رزه ای است.

ترموستات حد

این قطعه که “کلید حرارتی” نیز نامیده می شود در حقیقت نقش یک قطعه ایمنی را در انواع پکیج ها دارد و مدار پکیج را کنترل می کند. به این صورت که دمای مبدل اصلی را به طور مداوم کنترل کرده و جلوی سوختن آن را می گیرد؛ یعنی اگر دمای مبدل از ۹۵ درجه بیشتر شود، ترموستات حد وارد عمل شده و دستگاه خاموش می شود.

بگذارید این طور بگوییم، وجود عیب و ایراد در سنسور حرارتی باعث بالا رفتن دمای آب شده و به دنبال آن نیز ترموستات حد دستور توقف را به برد پکیج می فرستد. در همین حین چراغ قرمزی به نشانه هشدار در برد نمایشگر نشان داده می شود و در نهایت دستگاه به طور کامل خاموش خواهد شد.

ترموستات دود

این قطعه یک کلید ایمنی است که در پکیج های بدون فن به کلاهک تعدیل سیستم وصل می شود و وظیفه دارد خروج دود و محصولات احتراق را در دستگاه کنترل کند. در واقع ترموستات دود یا سنسور دود زمانی وارد عمل می شود که دودکش پکیج دچار اختلال شده و نتواند گازهای حاصل از احتراق را تخلیه کند.

بگذارید این طور بگوییم، در حالت معمول گازهایی که ناشی از سوختن شعله پکیج هستند، باید از طریق دودکش خارج شوند؛ اما اگر به هر دلیلی این اتفاق نیوفتد، ابتدا کلاهک تعدیل داغ می شود و سپس سنسور یا ترموستات دود این داغی را احساس کرده و فرمان خاموشی سیستم را به برد می فرستد. ناگفته نماند در پکیج هایی که فن دارند، به جای ترموستات دود، از قطعه ای به نام پرشر سوئیچ هوا استفاده می کنند.

 ترموستات اتاقی

این وسیله در حقیت یک از مهم ترین قطعات پکیج گرمایشی است که نیازی نیست همیشه کار کند؛ یعنی ترموستات اتاقی ابتدا دمای اتاق یا به طور کلی فضای محیط را چک کرده و سپس بسته به شرایط یکی از فرمان های زیر را به برد دستگاه ارسال می کند:

  • قطع یا خاموشی؛
  • وصل یا روشنی؛
  • کاهش دما؛
  • افزایش دمای سیستم؛

 حسگر فشار هوا

به طور کلی پرشر سوئیچ هوا یا همان حسگر فشار هوا همچون ترموستات حد یکی از اصلی ترین قطعات پکیج است که وظیفه دارد خارج شدن گازهای حاصل از احتراق را کنترل کند.توجه داشته باشید در یک پکیج سالم گازها و محصولات احتراق باید از دودکش خارج شوند.

موضوع دیگری که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که زمانی می توان گفت حسگر فشار هوا یا پرشر سوئیچ هوا وظیفه خود را به درستی انجام می دهد که قبل از روشن شدن فن، مدار آن باز شود و بعد از روشن شدن فن نیز بسته شود؛ بنابراین قبل از روشن شدن فن، باز بودن مدار را چک کنید. اگر مدار باز باشد، فن روشن شده و دستگاه توسط برد کنترل می شود در حالی که مسدود بودن مدار باعث خاموشی دستگاه خواهد شد.ددر واقع پرشر سوئیچ هوا ابتدا از صحت عملکرد فن دستگاه مطمئن شده و سپس دستور خروج گازهای حاصل از سوختن را صادر میکند. اگر فن بسته باشد، حسگر فشار هوا به برد دستگاه دستور خاموش بودن میدهد.

سنسور فشار آب

پرشر سوئیچ آب، حسگر فشار آب” و “کلید ایمنی حداقل فشار آب” همگی نام های دیگر سنسور فشار آب هستند که وظیفه کنترل فشار آب مدار گرمایش را بر عهده دارد. در واقع این قطعه مطمئن می شود که داخل مدار به مقدار کافی آب وجود داشته باشد؛ چون با توجه به این که سیستم های گرمایشی پکیج برای کارکرد خود به آب احتیاج دارند، اگر آب کافی نداشته باشند یا فشار آب آن ها کم باشد، طبیعی است که دستگاه نتواند کار کند.

در واقع قطعه حسگر فشار آب یا پرشر سوئیچ آب قطعه ای است که میزان آب مورد نیاز دستگاه را بررسی میکند تا اگر فشار آب کم بود، این سیستم گرمایشی خاموش شود. توجه داشته باشید اگر مدار گرمایش به اندازه کافی آب نداشته باشد؛ نه تنها آسیب های جدی به پمپ وارد می شود بلکه مبدل هم ذوب خواهد شد. به همین دلیل در زمان کمبود فشار آب مدار گرمایش، پرشر سوییچ آب باز شده و اجازه نمی دهد که پکیج روشن شود. از آن طرف هم اگر فشار آب مدار گرمایش از حد مشخصی بالاتر برود، سنسور فشار آب بسته می شود تا دستگاه بتواند به کار خود ادامه بدهد. پیشنهاد میکنم مقاله افزایش فشار پکیج را حتما مطالعه کنید

فلورگلاتور

این قطعه که جزو قطعات مهم در پکیج های دیواری و شوفاژ به حساب می آید در مسیر ورودی آب این دستگاه ها قرار می گیرد. وظیفه فلو رگلاتور این است که فرمان باز شدن را به “سنسور قرمز” بدهد. جالب است بدانید با توجه به محل قرار گیری این قطعه، بعد از این که جریان آب باز شد، فلورگلاتور درون یک فنر به سمت بالا حرکت کرده و همین موضوع باعث می شود که سنسور قرمز فرمان باز شدن را به برد الکترونیکی پکیج ارسال کند.

فلومتر

خرابی فلوسوئیچ، یکی از دلایل سرد شدن آب پکیج

فلومتر قطعه ای شناور و متصل به یک آهن ربا است که باز شدن آب گرم را به برد کنترل اطلاع می دهد. این قطعه را بعد از مسیر آب ورودی پکیج قرار می دهند تا بتواند دمای آب مصرفی را تنظیم کند. پس از باز شدن آب گرم، جریان آب از داخل فلومتر رد شده و به دنبال آن مدار این قطعه بسته می شود و پکیج نیز وارد مراحل بعدی کارکرد خود خواهد شد.

 فلوسوئیچ

این قطعه که در مسیر آب سرد پکیج قرار گرفته است. وظیفه ای مشابه با فلومتر دارد؛ البته با وجود شباهت هایی که میان عملکرد این دو قطعه وجود دارد به دلیل پیشرفته تر بودن فلومتر، امروزه شرکت های سازنده پکیج قطعه فلومتر را جایگزین فلو سوئیچ کرده اند. از همه این ها که بگذریم وقتی که پکیج به آب گرم نیاز داشته باشد، فلوسوئیچ به برد الکترونیکی، پیام تامین آب گرم را ارسال میکند؛ بنابراین به آن کلید جریان نیز گفته می شود. به این صورت که باز شدن شیر آب گرم باعث بالا رفتن شناور تفلونی نصب شده داخل فلوسوئیچ خواهد شد.

در واقع روی این شناور یک آهن ربا وجود دارد و حرکت رو به بالای این قطعه به دلیل وجود همین آهن ربا است. در نهایت این آهن ربا دو قطب مخالف را جذب کرده و کنتاکت های فلوسوئیچ را وصل می کند. به این ترتیب برد دستگاه پیام تامین آب گرم را دریافت کرده و بعد از باز کردن شیر، پکیج را برای گرم کردن آب روشن می کند. طبیعتاً اگر شیر آب گرم بسته شود، این اتصال هم از بین می رود و به دنبال آن سنسور دستگاه دستور قطع تولید آب گرم را به برد الکترونیک می فرستد.

میله یونیزاسیون

میله یون پکیج، الکترود یون و حسگر شعله پکیج نام های دیگر میله یونیزاسیون هستند. این میله عملکردی شبیه ترموکوپل دارد یعنی برای تشخیص شعله مورد استفاده قرار می گیرد؛ منتها یک تفاوت اساسی با ترموکوپل دارد و آن هم حساس تر و مقاوم تر بودن آن است. با توجه به این که قطعه نامبرده شده برای تشخیص شعله بکار می رود در نتیجه خرابی آن باعث می شود که شعله پکیج به درستی تشخیص داده نشود و در نهایت دستگاه خاموش خواهد شد.

انواع قطعات مجری فرمان پکیج دیواری

قطعات مجری فرمان پکیج، فرمان برداران برد این سیستم گرمایشی

منظور از قطعات مجری فرمان، اجزایی هستند که دستور ارائه شده از طرف برد را اجرا میکنند. مثلا پمپ خطی، شیر کنترل گاز، فن دودکش، شیر موتوری، شیر پر کن، شیر اطمینان، بای پس، شیر تخلیه آب، شیر هواگیری و گیج هوا و فشار نمونه هایی از قطعات مجری فرمان در پکیج گرمایشی هستند. 

  • فن دودکش؛
  • پمپ خطی پکیج؛
  • شیر کنترل گاز؛
  • شیر موتوری؛
  • شیر اطمینان پکیج؛
  • شیر تخلیه آب؛
  • فن؛
  • بای پس؛
  • شیر هواگیری؛

فن دودکش

این قطعه که برای کارکرد خود به جریان برق نیاز دارد گازهای اضافی حاصل از احتراق و همین طور دی اکسید کربن را تخلیه کرده و مکش هوای لازم به داخل سیستم را انجام می دهد. به این صورت که تا یک دقیقه بعد از خاموش شدن پکیج، فن دودکش روشن مانده و به صورت اتوماتیک فعالیت می کند تا زمانی که همه گازهای حاصل از سوختن به بیرون محیط فرستاده شوند. اهمیت فن دودکش در آن است که تخلیه نشدن گازهای نامبرده شده باعث مختل شدن عملکرد پکیج می شود.

پمپ خطی پکیج

پمپ پکیج چیست و چگونه کار میکند

پمپ سیرکولاسیون یا پمپ خطی قطعه ای است که آب را در یک مسیر بسته به جریان در می آورد. به طور کلی از پمپ پکیج برای جبران افت فشار مدار گرمایش و گردش آب گرم در مسیر بسته گرمایش استفاده می شود. راه اندازی این پمپ به یک عدد خازن نیاز دارد که به صورت سری در مدار الکتریکی نصب شده باشد.

 شیر کنترل گاز

با توجه به این که روشن شدن پکیج به گاز نیاز دارد در نتیجه از شیر کنترل گاز برای قطع و وصل کردن سوخت مورد نیاز پکیج ها استفاده می شود. این قطعه در واقع میزان گاز لازم برای روشن شدن شعله را کنترل و تنظیم می کند. ناگفته نماند که اگر قرار باشد دستگاه روشن شود، برد پکیج وارد عمل شده و برق مورد نیاز را به سر بوبین های شیر گازی می فرستد و این گونه شیر باز می شود و طبق آنچه گفته شد عمل می کند.

شیر موتوری

شیر برقی یا شیر موتوری از دیگر قطعات پکیج های گرمایشی است که نقش تنظیم و کنترل آب گرم در این دستگاه ها را به عهده دارد. به این صورت که در هنگام تقاضای آب گرم، شیر موتوری فعال شده و سوپاپ آن به سمت داخل فشرده می شود. این گونه آب گرم وارد مبدل ثانویه خواهد شد. در واقع وظیفه کنترل عبور آب در این سیستم بر عهده شیر موتوری قرار دارد.

 شیر اطمینان پکیج دیواری

شیر اطمینان پکیج چیست + عکس

این قطعه که جزو قطعات ایمنی داخل پکیج محسوب می شود با هدف جلوگیری از افزایش بیش از حد فشار در مدار گرمایش مورد استفاده قرار می گیرد؛ در واقع به واسطه شیر اطمینان پکیج از ایجاد نشتی و آسیب در اتصالات جلوگیری خواهد شد.برای آشنایی بیشتر با این قطعه باید بگوییم نوعی شیر است که نسبت به دما و فشار حساسیت دارد؛ یعنی اگر فشار کاری سیستم از ۳ بار (Bar ) بیشتر شود یا این که دمای سیستم از حد نرمال (۹۹ درجه سلسیوس) بالاتر برود؛ مجرای خروجی این شیر باز شده و این گونه فشار و آب اضافی از سیستم خارج خواهد شد. 

شیر تخلیه آب

کارایی این قطعه را زمانی متوجه خواهید شد که پکیج نیاز به تعمیر یا سرویس داشته باشد. زیرا تنها زمانی می توان برای تعمیرات و سرویس این دستگاه ها اقدام کرد که آب موجود در سیستم تخلیه شده باشد. برای این کار نیز به شیر تخلیه آب مدار گرمایش پکیج نیاز خواهید داشت.

 بای پس

این قطعه که دارای یک فنر است در هنگام رسوب زدگی یا بسته بودن مسیر آب به پمپ مورد استفاده قرار می گیرد. به این صورت که فنر بای پس باز شده و با رفع مشکل گفته شده از کم آبی پمپ و همین طور سوختن آن جلوگیری می کند. توجه داشته باشید فنر موجود در بای پس در حالت عادی بسته است و تنها هنگامی باز می شود که رسوب یا بسته بودن جلوی مسیر رفت شوفاژ تا برگشت آب به پمپ را بگیرد.

 شیر هواگیری

تخلیه هوای پکیج توسط انواع شیرهای هواگیری برنجی و پلاستیکی انجام می شود؛ البته رفته رفته به دلیل رسوب زدگی شیرهای هواگیری برنجی موارد استفاده از آن ها کمتر شده و اغلب پکیج های امروزی دارای شیر هواگیری پلاستیکی هستند.

قطعات مکانیکی پکیج دیواری

تفاوت بارزی که قطعات مکانیکی پکیج با قطعات مجری فرمان دارند، این است که این اجزا منتظر فرمان برد الکترونیکی دستگاه نمی مانند و وظیفه ثابت خود را در صورت سالم بودن انجام میدهند. در حالی که قطعات مجری فرمان، متناسب با دستوری که از طرف برد ارسال میشوند، واکنش نشان میدهند. مهم ترین قطعات مکانیکی عبارتند از:

  • منبع انبساط: منبع انبساط یک قطعه مهم در پکیج میباشد. یک طرف منبع انبساط به آب و طرف دیگر به نیتروژن متصل شده است، عملکرد این قطعه پکیج زمانی شروع میشود که با بالا رفتن دمای آب، حجم آن افزایش می یابد و در این زمان منبع انبساط این آب اضافی را تخلیه میکند. 
  • مبدل حرارتی: مبدل حرارتی همان لوله هایی هستند که آب از میان آنها عبور میکند. این دسته از اجزای داخلی پکیج وظیفه دارند که حرارت شعله را به آب درون خود انتقال دهند. مبدل حرارتی به دو دسته تک مبدل و دو مبدل تقسیم میشود.
  • محفظه احتراق: همان طور که از نام این قطعه مشخص است، محفظه ای است که در آن عمل سوختن صورت میگیرد.
  • بلوک های چپ و راست پکیج دیواری
  • برنر شعله
  • مشعل

ما با بسیاری از اجزای داخلی پکیج دیواری که به آنها اشاره کردیم، به طور مداوم در ارتباط هستیم و آشنایی نسبی با وظایف و نحوه عملکرد آنها باعث میشود که هنگام بروز مشکلات و خرابی های کوچک، بتوانیم به راحتی آنها را تعمیر کنید و این کار امکان پذیر نیست مگر با قطعه شناسی پکیج.

مطالعه بیشتر:

منبع انبساط پکیج چیست؟ علائم خرابی منبع انبساط + آموزش تعمیر

سخن پایانی

قطعات پکیج ساختار درونی این سیستم حرارتی را تشکیل میدهند و طبیعتا سالم بودن اجزای داخلی پکیج باعث عملکرد آن میشود. با اینکه تعمیر پکیج یک کار تخصصی به حساب می آید و در صورت خرابی هر قطعه از آن، باید به یک تکنسین متخصص و مجرب مراجعه کرد، اما آموزش قطعات پکیج گرمایشی برای هر یک از کاربران یک نیاز ضروری است. در این مقاله سعی کردیم آموزش قطعه شناسی پکیج دیواری و زمینی را قرار دهیم. چنانچه هر سوالی درباره قطعات پکیج دارید، در قسمت کامنت ها از کارشناسان تهران سرویس یار بپرسید. همچنین شما میتوانید با پر کردن فرم درخواست تعمیر پکیج در تهران، در اسرع وقت از خدمات حرفه ای تکنسین های با سابقه تهران سرویس یار بهره مند شوید.

تاریخ انتشار۲۲/۰۷/۱۴۰۱ @ ۲۳:۲۱

12 thoughts on “با قطعات پکیج دیواری و کاربرد هر کدام آشنا شوید + عکس

  1. ابراهیم نیاز آبادی میگوید:

    مقاله خوبی بود ولی خیلی کلی توضیح دادین امیدوارم در آینده جزییات بیشتری بهش اضافه بشه

  2. محمدرضا حسینی مقدم میگوید:

    برای منی که تازه تعمیرات پکیج رو شروع کردم آشنایی با قطعات پکیج بسیار ضروری است
    تشکر میکنم بابت مقاله خوبتون

  3. نیما صباح میگوید:

    سلام و درود پکیجای من چکه دارن چطور میتونم رفعش کنم؟ کدوم قطعات را باید بررسی کنم
    با تشکر

    • Sadeqbostak میگوید:

      سلام و درود برای این منظور با کارشناسان ما تماس بگیرید و به صورت رایگان مشاوره دریافت کنید
      توصیه می کنم به هیچ عنوان اگر دانش فنی لازم رو ندارید خودتون پکیج هاتون رو دستکاری نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره رایگان