اصلی ترین دلایل بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانه

یکی از رایج ترین دلایل افزایش فشار پکیج، خرابی شیر اطمینان است

به‌طور‌معمول بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانی دلایل مختلفی دارد از جمله مهم‌ترین و رایج‌ترین دلایل افزایش فشار پکیج در حالت زمستانی شامل تنظیم نبودن دمای پکیج، تنظیم نبودن میزان آب دستگاه و غیره است. توجه داشته باشید برای رفع مشکل افزایش فشار پکیج دیواری در وهله اول لازم است که علت بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانی را بدانید.

علت بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانی (۳ دلیل مهم و رایج)

به‌طور‌معمول هر پکیج گرمایشی فارغ از برند و مدل مجهز به فشار سنجی است که میزان فشار آب درون این دستگاه را نشان می‌دهد. گفتنی است فشار آب شوفاژ دیواری باید در یک محدوده معین باشد تا این دستگاه گرم‌کننده بتواند عملکردی بهینه و مطلوب از خود نشان دهد.

 با این حال گاهی دلایل مختلفی باعث افزایش فشار پکیج در حالت زمستانی و مختل شدن عملکرد ایده‌آل و استاندارد این دستگاه می‌شود که از جمله آن می‌توان به خرابی منبع انبساط پکیج، اختلاف دما بین آب ورودی و خروجی پکیج و تنظیم نبودن سیستم گرمایشی اشاره کرد.

مطالعه بیشتر:

آموزش تبدیل حالت تابستانه به زمستانه پکیج بدون نیاز به تعمیرکار

خرابی منبع انبساط پکیج

باد داشتن منبع انبساط پکیج، ممکن است باعث افزایش ناگهانی فشار این دستگاه شود

وجود ایراد در منبع انبساط به عنوان مهم‌ترین علت بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانی در نظر گرفته می‌شود چون در صورتی که منبع انبساط پکیج، عیب و ایرادی داشته باشد هنگام استارت شعله، عقربه‌های فشار به سمت بالا حرکت می‌کنند. از آن طرف هم وقتی شعله پکیج خاموش می‌شود این عقربه‌ها به سرعت به سمت پایین می‌آیند؛ به این ترتیب فشار دستگاه نمی‌تواند در محدوده نرمال و استاندارد باقی بماند.

اختلاف دما بین آب ورودی و خروجی پکیج

با توجه به اینکه در روزهای سرد زمستانی دمای هوا کمتر از سایر فصول است طبیعتاً دمای آب ورودی به پکیج هم کمتر خواهد بود، همین موضوع باعث می‌شود که این دستگاه گرمایشی برای گرم کردن آب بیشتر و بیشتر کار کند.

به این ترتیب دمای آب خروجی از پکیج بیشتر می‌شود، در نهایت بین آب ورودی و خروجی دستگاه گرم کننده اختلاف دما پیش می‌آید و به دنبال آن نیز علاوه بر افزایش حجم آب شاهد افزایش فشار پکیج در حالت زمستانی خواهید بود.

مطالعه بیشتر:

دلایل سرد و گرم شدن آب پکیج و آموزش حل آن بدون هزینه

تنظیم نبودن سیسم گرمایشی

همان‌طور که می‌دانید در فصل زمستان گرمایش بیشتری مصرف می‌شود، در واقع این بالا بودن مصرف، بیشتر باز و بسته شدن سیستم گرمایشی را به همراه دارد، در پی آن هم فشار پکیج نوسانات بیشتری پیدا می‌کند و امکان دارد که افزایش فشار پکیج در حالت زمستانی رخ بدهد.

آموزش رفع مشکل بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانی

با توجه به اینکه بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانی باعث مشکلات جدی از قبیل کاهش کارایی این دستگاه گرم‌کننده، نشت آب پکیج، سوت زدن و غیره می‌شود؛ در نتیجه پیشنهاد می‌کنیم برای رفع این مشکل به صورت زیر عمل کنید:

  • دمای سیستم گرمایشی را در محدوده مناسب (۶۰ تا ۸۰ درجه سانتی گراد) قرار دهید تا آب درون پکیج به اندازه کافی گرم شود؛
  • میزان آب پکیج را در حد استاندارد نگهدارید، این کار باعث می‌شود که فشار پکیج در محدوده مجاز (۱ تا ۲ بار) باشد؛
  • سیستم گرمایشی را در حالت مناسب قرار دهید تا آب به آسانی از پکیج دیواری به سیستم گرمایشی و برعکس جریان پیدا کند، به خصوص اگر سیستم گرمایشی مجهز به شیر ترموستاتیک است، آن را در حالت اتوماتیک بگذارید و اجازه دهید که بر اساس دمای محیط تنظیم شود؛

با این تفاسیر اگر با مشکل بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانی روبرو شدید، بسته به شرایط می‌توانید از راهکارهای زیر کمک بگیرید، گفتنی است موارد فوق حتی باعث جلوگیری از افزایش فشار پکیج در حالت زمستانی می‌شوند.

مطالعه بیشتر:

آموزش رفع صدای پکیج مناسب همه برندهای ایرانی و خارجی

تهران سرویس یار، تعمیرات پکیج در تهران به صورت شبانه روزی

در صورتی که با مشکل بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانی یا هر عیب و ایراد دیگری در این دستگاه گرمایشی مواجه شدید، به خصوص در فصل زمستان نتوانستید آن‌طور که باید از پکیج برای تامین آب گرم مورد نیازتان و همین‌طور گرمایش استفاده کنید، همواره می‌توانید با تکنسین‌های ما در تهران سرویس یار تماس بگیرید، این تعمیرکاران حرفه‌ای کلیه خدمات عیب یابی و تعمیرات پکیج در تهران را به صورت شبانه روزی و با مناسب‌ترین قیمت ارائه می‌دهند.

نتیجه‌گیری

در این مطلب از بلاگ تهران سرویس یار بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانی، یکی از رایج‌ترین مشکلات استفاده‌کنندگان از پکیج را معرفی کردیم. همچنین مهم‌ترین علت بالا رفتن فشار پکیج در حالت زمستانی و راهکارهایی برای رفع و جلوگیری از افزایش فشار پکیج در حالت زمستانی توضیح دادیم.

تاریخ انتشار۰۴/۱۰/۱۴۰۲ @ ۱۱:۵۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره رایگان